fbpx

Blog

Hvad er Google Consent Mode?

Hvad er Google Consent Mode?

Sidste år lancerede Google en ny feature: Google Consent Mode. I denne tid hvor der er øget fokus på datasikkerhed og personlige data, er Google Consent Mode relevant i forhold til stadig at kunne tracke data trods samtykke til cookies. Læs med i vores nyeste blogindlæg og bliv klogere på, hvad Google Consent Mode er.

Google opdatering | Hvordan bliver jeg nr. 1 på Google i 2021?

Google opdatering | Hvordan bliver jeg nr. 1 på Google i 2021?

Google bruger nogle forskellige parametre til at analysere din hjemmeside, og hvis du har opfyldt disse, har din hjemmeside den bedste baggrund for at kunne generere en masse organisk trafik. Disse parametre kaldes Sideoplevelseskriterier (Page Experience Criteria), som fokuserer på, hvordan din side interagerer med brugeren. Men i 2021 kommer Google med en opdatering, hvor de vil begynde at analysere din hjemmeside på en anden måde. Nu vil Google nemlig analysere på brugerdata i stedet for at analysere din hjemmeside. Med den nye opdatering, kan du altså kun gøre Google glad, hvis dine brugere er glade.    

Undgå hacking | Hvordan undgår jeg at blive hacket i 2020?

Undgå hacking | Hvordan undgår jeg at blive hacket i 2020?

Hvad betyder det “at blive hacket” eller “hacked”?

At blive hacket eller hacked betyder det samme, uanset hvordan du staver det. Det betyder, at noget, der tilhører dig, kommer i besiddelse hos en anden. Med andre ord, så er der andre, der får adgang til dine profiler, uden at de har fået lov.

Google Ads kredit | Få annoncekredit til dine Google Ads

Google Ads kredit | Få annoncekredit til dine Google Ads

Vær skarp på Google Ads for at slå dine konkurrenter i konkurrencen om kunderne online.
Google kommer med en hjælpepakke til små og mellemstore virksomheder verden over.

Covid-19 har fået tag på hele verden, og vi er alle mærket af de udfordringer, som nedlukningen af vores samfund har medført.
Google har i den forbindelse rakt hånden ud til de små og mellemstore virksomheder verden over i et forsøg på at bidrage til, at virksomhederne kan fastholde deres kontakt med kunderne.
Der vil i alt blive uddelt 340 millioner USD verden over, som kan bruges indtil udgangen af 2020.

Konverteringer | Hvor kommer mine kunder fra?

Konverteringer | Hvor kommer mine kunder fra?

Ved du, hvordan dine kunder finder frem til dig?

Du har fået koblet Google Analytics til din hjemmeside, opsat sporing på dine konverteringer, og annonceringen er sat i gang. Nu er det bare at vente, så strømmer kliks, konveringer og salg ind. Eller hvad? Og hvor kommer dit salg egentlig fra? Google og Facebook bruger forskellige modeller til at fortælle dig, hvor dine kunder og salg stammer fra. Derfor kan der også være variationer, når du ser på, hvilken platform der tildeles æren for at have skabt salget.

Google Shopping udvider med gratis eksponering | 2020 |

Google Shopping udvider med gratis eksponering | 2020 |

Inden udgangen af året kan du også få vist dine produkter, helt gratis, på Google Shopping!

Corona krisen har ramt os med 100 km/t, særligt detailbranchen er blevet hårdt ramt.  Mange har sat deres marketingaktiviteter på hold for en stund, på både Facebook, Instagram og Google, mens andre har udnyttet det markante fald i annonceringspriserne til branding kampagner eller at rykke salget fra de fysiske butikker til webshops. Stort set alle i detailhandlen er blevet tvunget til at lukke de fysiske butikker, hvilket betyder, at den online handel pludselig er blevet den levevej og livline, som holder forretningen i gang.  Under krisen ses det, at antallet af søgninger på Googles er steget, ikke kun på nødvendigheder og dagligvarer, men også mange andre produktkategorier som tøj, legetøj og ting til hjemmet. Google har derfor, netop på grund af corona krisen, fremskudt deres nyeste lancering – gratis visninger af produkter i Google Shopping. 

Webshop | Får du nok ud af din webshop?

Webshop | Får du nok ud af din webshop?

Store dele af handlen er flyttet online, og vi ser et niveau, der minder om Black Friday og julehandlen.

Kunderne rykker lige nu, af helt naturlige årsager, store dele af deres forbrug fra de fysiske butikker til webshops. Dette sker i takt med, at Covid-19 har lukket mange af de fysiske butikker, og at kunderne holder sig mere hjemme på sundhedsmyndighedernes anbefaling samt af frygt for at blive smittet. Webshops og nethandlen oplever derfor i øjeblikket en markant stigning i besøgende, konverteringer og salg.

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe