%

Dit afsnit går her

Google Ads kredit | Få annoncekredit til dine Google Ads

maj 26, 2020 | Blog, Google Ads

Konverteringsoptimering for webshops

Vær skarp på Google Ads for at slå dine konkurrenter i konkurrencen om kunderne online – Få en Google Ads kredit på din Google Ads konto. Google kommer med en hjælpepakke til små og mellemstore virksomheder verden over.

COVID-19 har fået tag på hele verden, og vi er alle mærket af de udfordringer, som nedlukningen af vores samfund har medført.
Google har i den forbindelse rakt hånden ud til de små og mellemstore virksomheder verden over i et forsøg på at bidrage til, at virksomhederne kan fastholde deres kontakt med kunderne. Der vil i alt blive uddelt 340 millioner USD verden over, som kan bruges, indtil udgangen af 2020.

Google skriver:

“COVID-19 udgør en særlig udfordring for de små og mellemstore virksomheder, som måske står over for lukninger og faldende omsætning, selvom de arbejder hårdt på at finde måder at støtte og beskytte deres medarbejdere på. Annoncekreditten er en gestus fra vores side for at støtte og udvise solidaritet med disse kunder i deres fortsatte bestræbelser på at interagere med kunderne.”

Google Ads kredit – Sådan får du støtte:

Du er kvalificeret til at få støtte, hvis din virksomhed lever op til følgende krav:

  • Din virksomhed er en lille eller mellemstor virksomhed
  • Du har annonceret på Google Ads i 10 ud af 12 måneder i 2019, enten direkte hos Google
    eller via en partner
  • Du overholder Googles generelle annonceringspolitikker

Er du i tvivl om, om du overholder Googles annonceringspolitikker, hjælper vi dig gerne med at gennemgå din konto. Ellers kan du læse mere om vilkårene her: Google Ads-politikker.

Hvordan kan jeg søge om annoncekredit?

Det er ikke nødvendigt at søge om at blive taget i betragtning til Google Ads annoncekredit. Google vil selv screene deres kunder og på denne måde finde frem til de kunder, der overholder betingelserne for at komme i betragtning. Du skal derfor ikke selv aktivt gøre noget.

De virksomheder, der er kvalificeret til støtten, vil automatisk blive underrettet gennem deres Google Ads-konto, hvor deres annoncekredit også vil fremgå. Google vil fra slutningen af maj begynde at udrulle annoncekreditten i faser.

Hvor kan jeg bruge annoncekreditten?

Er du heldig at modtage annoncekredit til din Google Ads-konto, skal du være opmærksom på, at disse ikke kan anvendes til aktuelle eller tidligere kampagner, eller andre tidligere Google Ads-udgifter. Annoncekreditten kan udelukkende bruges til fremtidige udgifter. Dog kan du bruge din annoncekredit på tværs af Google Ads-platforme, herunder søgning, displaynetværket og YouTube, samt på alle kampagnetyper.

Hvor meget kan jeg få i annoncekredit?

Hvor meget, du kan få i annoncekredit, varierer fra kunde til kunde og er baseret på dine tidligere udgifter, hvilket land du annoncere i, samt valutaen.

Når du får din annoncekredit, skal du være opmærksom på, at den skal bruges inden udgangen af 2020. Efter 31. december, 2020, vil annoncekreditten udløbe, og eventuelle resterende annoncekreditter vil blive slettet.

Har din virksomhed brug for hjælp til Google Ads?

Send WebPuls en mail på henrik@webpuls.dk eller ring til os på 20 33 15 22, så tager vi en snak om dine muligheder.

Læs vores inspirerende indlæg her