Sådan bruger du LinkedIn til B2B marketing

jan 4, 2019 | Blog, Content Marketing

PBN network og PBN Netværk

LinkedIn er meget mere end verdens største CV-database. LinkedIn er det største erhvervsrettede sociale medie og derfor en stærk kanal til B2B marketing!

De seneste år har LinkedIn satset på at blive den ledende digitale platform for professionel kommunikation, og udbuddet af services og kampagner udvides hele tiden.

LinkedIn tilbyder forskellige organiske og betalte muligheder til at styrke din virksomhedsprofil, som gør det muligt at målrette dine budskaber til den helt rigtige målgruppe.

Organiske muligheder på LinkedIn

1. Virksomhedsprofil
Giver dig mulighed for at kommunikere, om din virksomhed, til netværket på LinkedIn.

2. Showcase pages
Her kan du skabe ”sub-sider” til at profilere virksomhedens forretningsområder, brands og initiativer.

3. Slideshare content
Det er en kanal, hvor du kan vise din ekspertise og uploade præsentationer fra arrangementer, m.m.

4. Long-form posts
Dette er LinkedIns blog værktøj, hvor der også er mulighed for at formidle video.

 

Betalte muligheder på LinkedIn

1. LinkedIn sponsored content
Dette er sponsoreret post. Her skelner man mellem to budmodeller: CPC (pris pr. klik) eller CPM (pris pr. 1000 visninger)

2. Sponsored Inmail
Giver dig mulighed for at sende en direkte besked til din primære målgruppe i deres indbakke og dermed ramme præcis dem, der er relevante for din virksomhed. Man kan maksimum modtage seks om året.

3. LinkedIn Display Ads
Dette er mere målrettet, men fungerer ellers ligesom traditionelle banner-ads. Her vælger du budmodel CPC (pris pr. klik) eller CPM (pris pr. 1000 visninger)

4. LinkedIn spotlight Ads
Spotlight ads er et dynamisk format, der knyttes til modtagerens informationer

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at styrke din LinkedIn strategi.

LinkedIn annoncering

Det er vigtigt med en stærk content strategi

”Content is King”. Det budskab har du muligvis hørt før og med god grund!

Når du poster på LinkedIn, er det vigtigt med en stærk content strategi, og nøgleordet er relevans. LinkedIn vil gerne fremme relevant indhold, derfor er det vigtigt, du poster det rigtige content for dine følgere på det rigtige tidspunkt. Vi anbefaler, du fordeler dine post og poster regelmæssigt for at opnå størst interaktion.

Når du arbejder med LinkedIn, er det vigtigt, du har en god content strategi. Dit content er afgørende for, om følgerne bliver nysgerrige på din virksomhed og har noget at komme tilbage for.

Læs vores femdelt blogindlæg om content marketingstrategi til inspiration.

Den velkendte 80/20 regel er et godt redskab til at disponere dit content. Det betyder, at for hvert fjerde post, der indeholder viden, inspiration, italesættelse af problematik/debat eller hjælp til følgerne, kan der deles et post med et sælgende budskab.

Vil du gerne vide mere om LinkedIn eller content-strategi? Følg os på LinkedIn, Facebook, Instagram, eller tilmed dig vores nyhedsbrev nedenfor. Har du brug for sparring om netop jeres udfordringer, så kontakt os her.

Læs vores inspirerende indlæg her