%

Dit afsnit går her

Søg tilskud gennem iværksætterpuljen

jun 23, 2021 | Blog, E-handel, Online strategi

Konverteringsoptimering for webshops

Nye kompetencer kan være med til at løfte din forretning til det næste niveau. Er du iværksætter og mangler kompetencer? Så læs med, og bliv klogere på dine muligheder for at søge tilskud gennem iværksætterpuljen.

Du har nu muligheden for at søge en iværksætterpulje, der giver dig et tilskud på op til 25.000 kroner, som du kan bruge på et kompetenceløft til din virksomhed. Står du og mangler erfaring inden for salg, markedsføring, ledelse eller noget helt fjerde? Så er det nu, du har muligheden for at finde et relevant kursus og få betalt op til 80% af omkostningerne.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om tilskud fra iværksætterpuljen. Alt, hvad du skal gøre, er at:

  • Lave en kort beskrivelse af, hvad du ønsker et kompetenceløft inden for
  • Indhente mindst to uafhængige tilbud på kurser, som understøtter dit ønskede kompetenceløft
  • Søge tilskud gennem ansøgningsskemaet her.

Når din ansøgning bliver godkendt, kan du påbegynde forløbet.

Hos Webpuls har vi mange års erfaring inden for både kurser og privat rådgivning i digital markedsføring. Så ønsker du en større viden inden for Google Ads, SEO, e-mail marketing eller noget helt andet, sidder vi klar til at hjælpe med et skræddersyet tilbud til din ansøgning.

Puljen er åben for ansøgninger helt frem til den 31. december 2021.

Vær opmærksom på, at du skal være iværksætter med et cvr-nummer, der er maks. fem år gammelt, og at du har maks. fem ansatte for at kunne blive godkendt til tilskud gennem denne pulje. Du skal som ejer af virksomheden selv søge og deltage i forløbet.

Læs mere om, hvad du kan få ud af iværksætterpuljen, og download ansøgningsskemaet her.

Vi hjælper gerne

Hos WebPuls hjælper vi dig gerne, hvis du drømmer om mere viden inden for Google Ads, SEO, e-mail marketing eller andet digital markedsføring. Har du brug for hjælp til din ansøgning, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Kontakt os på kontakt@webpuls.dk, eller ring til os på tlf. 22 39 22 51.

Læs vores inspirerende indlæg her