Vi har fået ny digital marketingkonsulent

nov 16, 2018 | Blog, Medarbejdere

Sig hej til Patricia!

Patricia er startet hos os som digital marketingkonsulent. Hun kommer med en rygsæk fyldt med ny og tung viden om branding, sociale medier og content marketing efter en del år på universitetet. Hun blev nemlig cand.ling.merc med speciale i markedskommunikation i sommers. Derudover har Patricia har et par års erfaring med digital marketing fra bureaubranchen, hvor hun tidligere har arbejdet under WebPuls’ ene partner, Henrik.

Patricia kommer til at være vores kunders kreativ-strategiske rådgiver og sparringpartner i forbindelse med branding og kommunikation på sociale medier, søgemaskineoptimering, annoncering på Googles platforme og relevant marketing, der skaber værdi for målgruppen.

Patricia er særdeles glad for alt, der giver mulighed for kreativ udfoldelse, hvad end det er i madlavningen, boligindretningen eller på sociale medier. Derudover er Patricia rejselysten og bruger gerne sine ferier på at besøge sin familie i Ghana eller udforske resten af verden med kæresten eller veninder.

Vi byder Patricia hjertelig velkommen,

Henrik Sejer Gelineck BergSonny Leach.

Læs vores inspirerende indlæg her