WebPuls er nu blevet Google Partner

nov 16, 2018 | Blog, Google Ads, Pressemeddelelser

PBN network og PBN Netværk

Det er vi super stolte af. Det er nemlig et blåstempel på, at vi kan skabe vækst for din virksomhed online.

Her får du klarlagt Google som kanal til online marketing, samt hvordan vi, som Google Partner, kan implementere Google-annoncer i din online forretningsstrategi.

Tiltræk flere kunder med Google Ads

Når forbrugere søger information, nyheder, produkter eller tjenester, så starter de som regel online på Google. Derfor kommer det nok ikke bag på dig, at Google er verdens mest anvendte søgemaskine. Det gør på samme tid Google til et godt værktøj for brand eksponering – og ikke mindst en god kanal til online marketing.

Målgrupper og annonceringsmuligheder

Der findes mange forskellige måder at nå ud til sin målgruppe på via Google – eller rettere annonceringsværktøjet Google Ads. Via Google Ads kan din virksomhed få vist tekstbaserede søgeannoncer, videoannoncer, grafiske display-annoncer eller mobilannoncer i søgemaskinen eller på YouTube, websites og apps.

Annoncetyperne har forskellige egenskaber, der overordnet kan hjælpe dig med at tiltrække nye besøgende til dit website, opkald til telefonen og kunder til din webshop. Læs mere om dem nedenfor:

  • Søgeannoncering: Med søgeannoncer kan vi få din virksomhed til at blive vist på Google ud fra betalte søgeord. Søger en person på et ord på Google, der matcher dine søgeord, så vil din annonce blive vist i søgningen. Det er muligt at målrette dine annoncer mod kunder i bestemte geografiske områder – og inden for en bestemt afstand af din butik eller virksomhed. Ved søgeannoncering betaler du kun, når folk klikker på dine annoncer for at besøge dit website eller ringer din virksomhed op.
  • Videoannoncering: Videoer er utrolig populært indhold blandt brugere på sociale medier. Med videoannoncering kan du målrette dine videoer, således de kan vises for din valgte målgruppe. Du betaler desuden kun, når denne målgruppe ser din videoannonce. Vi kan hjælpe dig med at oprette dine videoannoncer på blandt andet YouTube.
  • Display annoncering: Annoncering i Googles displaynetværk kan hjælpe dig med at blive vist på din målgruppes foretrukne websites og apps. Vi sikrer, at dine visuelle annoncer når potentielle kunder – hvilket i realiteten kan være på over to millioner websites og 650.000 apps i Danmark. På den måde kan potentielle kunder opdage dit brand, få interesse for dine produkter eller foretage værdifulde handlinger.
  • Google Shopping: En yderst relevant salgskanal. Ved hjælp af Google Shopping kan vi hjælpe dig med at få dine produkter placeret på Googles søgemaskine, opsætte beholdningen i Google Merchant Center og oprette kampagner i netværket.

Digital annoncering kræver en integreret tilgang

Hvis annoncering via Google Ads skal tjene din virksomheds overordnet formål, så skal det være en integreret del af din online forretningsstrategi. Det betyder, at annoncerne skal stemme overens med resten af dine kommercielle tiltag – og ikke mindst matche dine KPI’er (Key Performance Indicators).

Inden annoncering med Google Ads igangsættes, er det derfor vigtigt, at der kastes et skarpt blik på din virksomheds online forretningsstrategi. Derudover er varetagelse af annoncering med Google Ads en dynamisk proces, hvorfor strategien skal optimeres løbende.

Skab din virksomheds vækst via måling og analyse

Når dine annoncer på Google er aktive, kan rapporter i Google Ads vise, hvordan de klarer sig, således annoncerne kan optimeres på. Vi er dog ikke fan af månedlig rapporter, der sendes til døren. Det er vi ikke, fordi de ofte ikke fortæller dig nok eller sikrer dig vækst.

Som din strategiske rådgiver og professionelle sparringspartner arbejder vi sammen med dig – hos dig. Det betyder, at vi kan sætte dig og dit marketingteam ind i resultaterne af såvel annonceringsindsatserne som resultaterne af din overordnede online forretningsstrategi. Vi vil altså hellere sætte jer ind i de tal, som danner et overblik, der passer ind i jeres virksomhed. Vi vil gerne gøre jer til eksperterne, således at I selv kan trække de tal.

Ved hjælp af Google Ads (og analyseværktøjet Google Analytics) kan vi få dig til at opnå vækst, ligesom vi har gjort ved mange andre.

Læs vores inspirerende indlæg her