WebPuls vokser og får ny partner

nov 14, 2018 | Blog, Pressemeddelelser

PBN network og PBN Netværk

WebPuls vokser og får ny erfaren partner

På under et år har Sonny Leach, stifter af WebPuls, bygget en succesfuld forretning op inden for digital strategisk rådgivning og implementering. Sonny Leach har 18 års erfaring med digital udvikling og optimering af virksomheders online tilstedeværelse. WebPuls har allerede fået etableret en stærk kundeportefølje, og mange virksomheder står i kø for at blive en del af succesen.

Derfor gør WebPuls klar til at skalere ved at få en erfaren partner ind pr. 1. august, 2018. Den nye partner er Henrik Sejer Gelineck Berg, der er tidligere adm. direktør hos det digitale bureau Mediaworkers ApS fra Aarhus og senere Managing Director for Kruso A/S i Aarhus.

Henrik er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet, og derudover har han en lederuddannelse i systemisk ledelse. Han har tidligere arbejdet for Lego, Waoo, Vestas Wind Systems og Arla Foods. I sin nye stilling skal Henrik Sejer Gelineck Berg arbejde med kundernes digitale vækst- og marketingstrategier.

Sammen ser vi store muligheder for at skabe en af Danmarks dygtigste konsulenthuse indenfor online marketing og digital strategi. WebPuls placerer specialister hos kunderne, som kan hjælpe dem med marketing- og digitale strategier. Samtidigt kan specialisterne udføre opgaverne fra strategierne for kunderne. WebPuls kan hjælpe med alt inden for Googles værktøjskasse, SEO, content marketing, Facebook, Linkedin, e-mail marketing og sikre, at nye og eksisterende løsninger understøtter best practice. Vi er kundernes sparringspartner, når de skal arbejde sammen med udviklingshuse, digitale bureauer og reklamebureauer. Vi hjælper kunderne med at komme godt i mål med deres digitale projekter.

De bedste hilsner

Henrik Sejer Gelineck Berg og Sonny Leach

www.webpuls.dk

Læs vores inspirerende indlæg her