Content marketing

Få flere leads og loyale kunder med den rette indholdsstrategi.

Engagerer dine kunder sig ikke nok?

Det kan være ganske frustrerende, når det ikke vælter ind med besøgende på websitet eller  likes, kommentarer og følgere på de sociale medier. Ofte bunder det i, at det udsendte indhold ikke når ud til kunderne eller, at de ikke finder indholdet relevant nok. Af den grund er der en række spilleregler, der skal efterfølges i arbejdet med content marketing. Det er derfor en tidskrævende disciplin, som kræver et konstant fokus.

Få opbygget en god relation til kunder med Content Marketing

Hvis kundernes engagement på de sociale medier er lavt og trafikken på websitet ikke boomer, så er det en god idé at genoverveje sin indholdsstrategi (content marketing-strategi). Den rette indholdsstrategi kan nemlig være svaret på alle dine marketing-bønner ved at øge din engagement- og konverteringsrate. Det kræver dog en masse tid, fokus og indsigt at gøre til virkelighed.

Vi er content marketing specialister

Vi er specialister i at skabe effektive indholdsstrategier, der får kunderne til at engagere sig positivt på digitale platforme og medier. Vi kan med andre ord varetage din content marketing, således dine kunder får en værdifuld oplevelse med dit brand. Sammen med dig finder vi dit værdigrundlag og USP’er, så vi derved sammen kan lægge stien for jeres indholdsstrategi.

Analyse & indsigt

Vi sørger for, at du lærer din målgruppe at kende til mindste detalje. Du opnår konkret indsigt i; hvilke kanaler de anvender, hvad de bruger dem til og hvilket sprog, de bruger på dem. Du lærer altså deres digitale adfærd at kende, således du kan lade det afspejle i din online branding. Vi klarlægger endvidere de indholdstyper, der tiltaler dem mest. På den måde får du indsigt i, hvilket indhold de opsøger. Du lærer samtidigt at lytte til dine kunders kommunikation på sociale medier, så du er opdateret på de forbrugertendenser, der karakteriserer dem.

 • Markedsanalyse
 • Digital adfærd
 • Personas

Kreativ briefing & indholdsplanlægning

Vi lader ikke din indholdsstrategi falde til jorden. Vi sikrer, at dit indhold planlægges og eksponeres i de rette kanaler, på de rette tidspunkter og med de rette budskaber. Vi omsætter indsigten om målgruppen til knivskarpe og kreative briefs. Derudover udarbejder vi en indholdsplan, som gør det nemmere at koordinere og sikre, at indholdet eksponeres.

 • Målsætning
 • Content Tactics
 • Tone of Voice
 • Medievalg

Eksekvering & annoncering

Vi mestrer tekstforfatning, nem grafik og videoproduktion. Med udgangspunkt i indsigten om din målgruppe skaber vi relevant indhold, der implementerer den tone of voice, der skal opbygge den gode relation mellem dit brand og målgruppe. I arbejdet med content marketing er det dog ikke nok at lave indhold din målgruppe finder relevant. Det handler også om at få dem ind i butikken. Med andre ord på dit website og sociale medier, så de foretager en værdifuld handling. Derfor ser vi ligeledes annoncering på såvel Facebook, LinkedIn, Instagram som Google som en vigtig del af content marketing.

 • Social Media Management
 • Google Ads
 • SEO & SEM
 • Trafik og konvertering

Måling & organisering

Vi hjælper dig med at se User Engagement blive til resultater. Det gør vi ved at måle jeres content marketing-indsats. Herunder gennemgår vi de konkrete KPI’er (Key Performance Indicators), som vi sammen med jer har sat, med henblik på at afklare, hvor godt indsatsen klarer sig. Vi ser også på jeres ROAS (Return On Ad Spend), for at afklare om indsatsen har givet afkast inden for relativ kort tid.

 • Online marketing metrics
 • Tracking

Patricia Victoria Clottey Clemmensen

Digital marketingkonsulent, WebPuls

mail: patricia@webpuls.dk

tlf: +(45) 22 39 22 51

Lad webpuls hjælpe med at vækste din forretning

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores mailiste for at modtage seneste nyt og opdateringer fra vores team hos WebPuls

Du er nu tilmeldt WebPuls nyhedsbrev!