%

Dit afsnit går her

Guide: 12 steps til en stærk digital strategi

nov 14, 2019 | Content Marketing, E-handel, Online strategi

Konverteringsoptimering for webshops

Synes du, at det kan virke helt uoverskueligt at få lavet din virksomheds digitale strategi? Alle ved efterhånden, at fremtiden er digital. Det betyder derfor også, at en digital strategi er essentiel for din virksomhed, hvis du ønsker succes online.

Når du skal lave en sammenhængende strategi for din digitale markedsføring, skal du huske at tage flere vigtige elementer med i din udviklingsproces. En sammenkobling af de forskellige elementer: analyse, indsigt, data og vision er grundstenene til at skabe en sammenhængende digital strategi. Det går dog ofte for stærkt for virksomheder, der ønsker at lave digital kommunikation og marketing. Ofte ender virksomheder med at arbejde på en række forskellige platforme og kanaler, uafhængigt af hinanden uden at udnytte synergien og skabe den maksimale værdi af virksomhedens vision og koncept. Hvis jeres digitale strategi ikke fungerer optimalt, vil det i sidste ende kunne påvirke jeres virksomheds overlevelse. For som sagt er fremtiden digital, og den er i konstant udvikling.

Derfor er vigtigheden af en god og solid digital strategi også meget vigtig for dig og din virksomhed. Vi anbefaler derfor, at du er meget grundig og investerer den tid, det tager at lave en dybdegående digital strategi. I vores guide præsenterer vi de 12 steps, der skal til for at lave en sammenhængende digital strategi for jeres online markedsføring. Vi ved godt, at disse 12 steps kan virke overvældende, men fremtiden er digital, og hvis din virksomhed ikke følger med den digitale udvikling, kan det gå ud over jeres eksponering og i sidste ende jeres virksomheds overlevelse.

Der er mange ting at tænke igennem, når man skal eksekvere en digital strategi. Dette kan være alt fra email marketing, Facebook annoncering, Google Ads, m.m. Derfor synes vi, at det er vigtigt, at du kan få et overblik over, hvad der virker bedst til dig, dine målsætninger og dine ambitioner, når det kommer til strategisk eksekvering af virksomhedsmål.

Har du brug for effektiv sparring med din digitale strategi?

Hos WebPuls står vi altid klar til at give jer en hjælpende hånd med udviklingen af jeres digitale strategi. Kontakt os på tlf.: 22 39 22 51 eller e-mail kontakt@webpuls.dk

Ønsker du at vide mere om digital strategi, inden du vælger at kontakte WebPuls, så er du velkommen til at læse vores ydelse om digital strategi inde på vores hjemmeside her.

Læs vores inspirerende indlæg her