fbpx

DIGITAL KOORDINATOR

UNDERVISNING FOR LEDIGE, ET UDDANNELSESFORLØB AF IVÆKST OG GOOGLE SUCCES ONLINE
+45 22 39 22 51Chat med os

WebPuls underviser for IVÆKST – et samarbejde med Google succes onlines uddannelse – Digital koordinator.

Mange af de nyuddannede akademikere, som gerne vil have job inden for marketingbranchen, oplever at de mangler konkrete kompetencer inden for digital marketing. Det gælder også for mange ledige, som har været på arbejdsmarkedet i årevis, at der kan være brug for nye digitale kompetencer for at få det næste job i hus.

Google Succes Online har udviklet et uddannelsesforløb af tre ugers varighed, som skal klæde ledige nyuddannede akademikere på til et job inden for online marketing. Kursisterne får kompetencer inden for datadrevet og strategisk marketing, og de får en bred pallette af værdiskabende værktøjer med i bagagen, inklusive certificeringer.

 

WebPuls leverer undervisning til Google Succes onlines Digital koordinator forløb skabt af IVÆKST og Google

Google har skabt et kompetencefremmende kursusforløb ved navn Digital Koordinator, hvor undervisningen skal være i højeste kvalitet.

WebPuls er underviser for IVÆKST, og bidrager med undervisning i højeste kvalitet på Digital koordinator uddannelsen. WebPuls har samarbejdet med IVÆKST omkring undervisning gennem en lang årrække.

WebPuls’ direktører og partnere Sonny Leach og Henrik Sejer underviser på Digital Koordinator-forløbene i Aarhus og Esbjerg, hvor de deler ud af sine erfaringer og hjælper kursisterne i gang med en karriere inden for digital marketing.

Kurset indeholder undervisning i best practice og konkrete værktøjer såsom:

  • Trafiksporing og dataanalyse i Google Analytics
  • PPC-annoncering på Google Ads og Facebook business
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • E-mail marketing
  • Sociale medier
  • Content marketing
  • Landingssider, konverteringsoptimering og website-strategi
  • Budgettering og forretningsstrategi
  • Certificering i Google Analytics og Det Digitale Værksted

 

Networking med virksomheder skaber nye matches

Ved kursets afslutning afholder Google Succes Online og det lokale jobcenter et matchmaking event, hvor kursisterne bliver introduceret for en række virksomheder, som er interesserede i at finde nye medarbejdere med deres kompetencer.

Skal du være Digital Koordinator?

Hvis du har en drøm om at arbejde med digitale værktøjer i en mindre eller mellemstor virksomhed (SMV) og endnu ikke har fundet det rette job inden for kommunikation og marketing, så er Digital Koordinator-forløbet måske noget for dig. Med et kursusforløb i ryggen kan du udvikle dine kompetencer og få tips og tricks fra erfarne medarbejdere i branchen.

Vil du gerne på Digital koordinator kurset, så hold øje med jobnet.dk/selvbook. Bemærk at kurset er gratis for dig at deltage på, men at du skal være meldt ledig og dit jobcenter skal bevilge dig det. Har du spørgsmål til forløbet ‘Digital Koordinator’ kan du kontakte projektleder Hannah Plaschke fra IVÆKST på hannah@ivaekst.dk.

 

Har dine medarbejdere brug for undervisning i digital marketing?

Hos WebPuls tilbyder vi selvfølgelig også undervisning af medarbejdere og erhvervsfolk. Vi har 8 års erfaring med workshops og kurser for erhvervslivet gennem Google Succes Online / Ivækst-samarbejdet, og vi arrangerer også special-forløb, som er målrettet netop din virksomhed og jeres udfordringer og mål.

Vi kan tilbyde kurser og workshops med enkelte medarbejdere eller hele koncerner, alt efter hvad jeres behov er. Skriv eller ring til os, så finder vi den bedste løsning for jer.

Sonny har siden Google Succes Onlines opstart for 8 år siden været fast underviser på en lang række kurser for både erhvervsfolk, ansatte og studerende.

 

Henrik S. G. Berg
Direktør – Digital Strategikonsulent

+45 20 33 15 22
henrik@webpuls.dk

Sonny Leach
Direktør – Digital Strategikonsulent

+45 22 39 22 51
sonny@webpuls.dk

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe