fbpx

DIGITAL KOORDINATOR

ET UDDANNELSESFORLØB I SAMARBEJDE MED IVÆKST / GOOGLE SUCCES ONLINE +45 22 39 22 51Chat med os

WebPuls samarbejder med Ivækst i forbindelse med Google succes onlines uddannelse – Digital koordinator.

Mange af de nyuddannede akademikere, som gerne vil have job inden for marketingbranchen, oplever at de mangler konkrete kompetencer inden for digital marketing. Det gælder også for mange ledige, som har været på arbejdsmarkedet i årevis, at der kan være brug for nye digitale kompetencer for at få det næste job i hus.

Google Succes Online har lavet et uddannelsesforløb af tre ugers varighed, som skal klæde ledige nyuddannede akademikere på til et job inden for marketing. Kursisterne får kompetencer inden for datadrevet og strategisk marketing, og de får en bred pallette af værdiskabende værktøjer med i bagagen.

WebPuls har i samarbejde med Ivækst skabt et kompetencefremmende kursusforløb

WebPuls varetager undervisningsforløbet i samarbejde med Ivækst og Google Succes Online, som vi gennem en lang årrække har samarbejdet med om uddannelse af virksomheder gennem Ivækst-samarbejdet. WebPuls’ direktør og partner Sonny Leach underviser på Digital Koordinator-forløbet, hvor han deler ud af sine erfaringer og hjælper kursisterne i gang med en karriere inden for digital marketing.

Kurset indeholder undervisning i best practice og konkrete værktøjer såsom:

  • Trafiksporing og datanalyse i Google Analytics
  • PPC-annoncering på Google Ads og Facebook business
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • E-mail marketing
  • Sociale medier
  • Content marketing
  • Landingssider, konverteringsoptimering og website-strategi
  • Budgettering og forretningsstrategi
  • Certificering i Google Analytics

 

Networking med virksomheder skaber nye matches

Ved kursets afslutning afholder vi sammen med Google Succes Online og Aarhus Kommune et matchmaking event på Aarhus Rådhus, hvor kursisterne bliver introduceret for en række virksomheder, som er interesserede i at finde nye medarbejdere med deres kompetencer.

 

Skal du være Digital Koordinator?

Hvid du er nyuddannet kandidat og endnu ikke har fundet det rette job inden for kommunikation og marketing, så er Digital Koordinator-forløbet sikkert noget for dig. Med et kursusforløb i ryggen kan du udvikle dine kompetencer og få tips og tricks fra erfarne medarbejdere i branchen.

Du kan ansøge om en gratis plads på det næste kursushold gennem Jobcenter Aarhus via dette link. 

 

Har dine medarbejdere brug for undervisning i digital marketing?

Hos WebPuls tilbyder vi selvfølgelig også undervisning af medarbejdere og erhvervsfolk. Vi har 7 års erfaring med workshops og kurser for erhvervslivet gennem Google Succes Online / Ivækst-samarbejdet, og vi arrangerer også special-forløb, som er målrettet netop din virksomhed og jeres udfordringer og mål. Vi kan tilbyde kurser og workshops med enkelte medarbejdere eller hele koncerner, alt efter hvad jeres behov er. Skriv eller ring til os, så finder vi den bedste løsning for jer.

Sonny Leach

Sonny Leach

Direktør og partner

 

Mail: sonny@webpuls.dk

Telefon: 22392251

Sonny har siden Google Succes Onlines opstart for 7 år siden været fast underviser på en lang række kurser for både erhvervsfolk, ansatte og studerende.

 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe