Digital strategikonsulent

Få en digital strategikonsulent og online marketing ekspert tilknyttet din virksomhed.

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

Succes online
Digital strategikonsulent, Sonny Leach

Få en digital strategikonsulent og online marketing ekspert tilknyttet din virksomhed.

Når det handler om digital markedsføring og det at blive synlig på Internettet, kan det være en rigtig svær og udfordrende opgave, med en digital strategikonsulent sikrer du viden om mulighederne og hjælp til implementering af online tiltag, forbindelse med at drive forretning online.

En online forretningsstrategi kræver et godt kendskab til markedsføring mulighederne online, om det er markedførings værktøjer, eller blot de online kanaler, som er til rådighed, her kan en digital strategikonsulent være behjælpelig.

Online markedsføring kræver specialister, og her kommer WebPuls ind i billedet.

Jeg har arbejdet som Digital strategi konsulent gennem mange år, lige fra reklamebranchen til at sidde i virksomheder som rådgivende strategi konsulent med fokus på at optimere online tilstedeværelse og synligheden for virksomhederne, om det er købt eller organisk trafik som skulle have fokus.

Jeg tør godt kalde mig online marketing ekspert

Som Digital strategi konsulent, kræver det en bred viden om værktøjerne som kan benyttes til at blive blandt toppen inden for netop din branche i online universet. Det kan være  SEO også kaldt søgemaskineoptimering eller betalte kanaler som Facebook, Google Adwords, Google analytics og prisportaler som Pricerunner og andre lignenede steder.

Online forretningsstrategi

SEO og er ikke for sjov, det er en forretnings strategi, og som virksomhed er man nødsaget til at tage SEO alvorligt. Pænt sagt, hvis du ikke kommunikerer dine services og målretter dine kunder korrekt, så tilbyder du som virksomhed ikke dine services eller produkter, og her vinder konkurrenter så ind, hvis de har fokus.

SEO – Hjemmeside eller website optimering

SEO Online, markedsføring, med de rette KPI’er, plus brugernes rejse gennem jeres website, om det er BtB eller BtC, betegner jeg som en helhed, og det kaldes website optimering, og det koblet sammen med Internet markedsførings kanalerne giver bonus med de rette indsatser.

Mit fokus ligger på at sikre virksomhederne jeg samarbejder med, træffer de rigtige valg i forhold til hvor klar virksomheden er til at håndtere den investering der foretages.

WebPuls arbejder kun med 12 kunder ad gangen, så skal du være en af de 12?  – så ring endelig og hør om der er en ledig plads, få en digital strategi konsulent tilknyttet din virksomhed idag.

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 25 146 990