Digital strategi

Få en lagt en digital strategi, book en digital strategikonsulent og online marketingekspert tilknyttet din virksomhed

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

Succes online
Digital strategikonsulent, Sonny Leach

Knyt en digital strategikonsulent og online marketingekspert til din virksomhed

Digital markedsføring og det at blive synlig på Internettet kan det være en rigtig svær og udfordrende opgave. Med en digital strategikonsulent sikrer du viden om mulighederne og hjælp til implementering af online tiltag i forbindelse med at drive forretning online.

En online forretningsstrategi kræver et godt kendskab til markedsføringsmulighederne online. Her kan en digital strategikonsulent være behjælpelig med viden om de værktøjer og de online kanaler, der til rådighed.

Online markedsføring kræver specialister, og her kommer WebPuls ind i billedet.

Vi har arbejdet med digital strategi og som eksterne konsulenter gennem mange år. Vores erfaringer spænder vidt – lige fra reklamebranchen til at sidde i virksomheder som rådgivende strategikonsulent med fokus på at optimere online tilstedeværelse og synlighed gennem både annoncering og organisk trafik.

Vi tør godt kalde os online marketing eksperter

At arbejde seriøst som digital strategikonsulent kræver en bred viden om værktøjerne, som kan benyttes til at komme op i toppen inden for netop din branche i onlineuniverset. Det kan være SEO, også kaldt søgemaskineoptimering, eller betalte kanaler som Facebook, Google Adwords, Google Analytics og prisportaler som Pricerunner og andre lignende steder. 

Online forretningsstrategi

SEO er ikke for sjov. Det er en forretningsstrategi, og som virksomhed er man nødsaget til at tage SEO alvorligt. Pænt sagt – hvis du ikke kommunikerer dine services på den rigtige måde og målretter korrekt mod dine kunder online, så får du som virksomhed ikke tilbudt dine services eller produkter til kunderne, hvor de er. Nemlig på nettet.

Dine konkurrenter vinder, hvis de har det rigtige fokus online.

SEO – hjemmeside- eller websiteoptimering

SEO, online markedsføring med de rette KPI’er, plus brugernes rejse gennem jeres website, – om det er BtB eller BtC -, ser vi som en helhed. Det kaldes websiteoptimering og koblet sammen med markedsføringskanalerne på internettet giver det bonus med de rette indsatser.

Vores fokus ligger på at sikre, at virksomhederne vi samarbejder med, træffer de rigtige valg. Det afhænger blandt andet af, hvor klar virksomheden er til at håndtere den investering, de foretager.

En digital strategi konsulent hos WebPuls arbejder maksimalt med 12 kunder ad gangen for at sikre at der er fuldt fokus på dig som kunde.

Hos WebPuls vil du altid være prioriteret som kunde – Ring og hør om der er en ledig plads.

Få en digital strategikonsulent tilknyttet din virksomhed i dag.

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 22 39 22 51

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores mailiste for at modtage seneste nyt og opdateringer fra vores team hos WebPuls

Du er nu tilmeldt WebPuls nyhedsbrev!