fbpx

EXECUTIVE RÅDGIVNING OG SPARRING

+45 22 39 22 51Chat med os

Sæt turbo på din marketing og leadgenerering med inbound & automation!

Jeg vil personligt invitere dig til en uforpligtende samtale og sparring, hvor vi sammen med 2-4 andre marketingchefer med de samme udfordringer gennemgår jeres nuværende situation, muligheder og behov.

  • Du får sparring om din virksomheds online udvikling og hører nærmere om mulighederne med inbound marketing og automation.
  • Du får professionel rådgivning af WebPuls samt sparring med virksomheder med samme udfordring i et lille men mere dybdegående mødeseminar.

Agenda

  • Inbound marketing & automation
  • Leadgenerering
  • Inbound salg
  • Teknologi og platform
  • Hvordan kommer vi i gang.
  • Økonomi

Sammen tager vi udgangspunkt i netop jeres udfordringer og kommer med input til, hvordan du arbejder optimalt med kundedata for at levere de bedste og mest “personaliserede” brugeroplevelser.

Vi tager dig med i dialogen om, hvordan du bygger bro mellem salg og marketing med effektiv automation, og hvordan inbound marketing  gennem hele kunderejsen skaber salgskvalificerede leads.

Jeg glæder mig til at se dig!  

Venlig hilsen

 Jørn Bräuner

Jørn Bräuner
Salgschef & Inbound/Automation Specialist

 

 

Bliv med…

Maks. 4 deltagere pr. hold
– Sparring med eksperter inden for feltet
– Individuel sparring og vejledning
– Croissanter og kaffe er inkluderet

Sted:
WebPuls ApS
Fabrikvej 11C
8260 Viby J

Tidspunkt:
08:00 – 08:30   Velkommen
08:30 – 10:30    Dagens agenda/Sparring

Pris: GRATIS

Indtast informationerne

Skab værdi med inbound marketing  

Vi er specialister i at analysere og rådgive virksomheder i søgemaskineoptimering. Vores konsulenter er certificeret i Google Analytics og har flere års erfaring og eskpertise at tage udgangspunkt i, når de vejleder dig i, hvordan du kan styrke din virksomheds tilstedeværelse online. Vi har naturligvis udvalgt vores mest kompetente konsulenter til at varetage og tilrettelægge vores kursus i SEO for begyndere, så du er sikret undervisning og vejledning af høj kvalitet i forhold til både On page SEO og teknisk SEO.