fbpx

GOOGLE ANALYTICS KURSUS

Bliv klogere på, hvordan Google Analytics kan styrke din forretning
+45 22 39 22 51Chat med os

Google Analytics kursus for begyndere

Vil du gerne vide, hvordan Google Analytics kan give dig indsigt i dine brugers adfærd på din hjemmeside, og vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan bruge Google Analytics til at optimere din forretning? Så har vi kurset til dig!

Google Analytics er et gratis værktøj, der stiller en stor mængde data til rådighed om din hjemmeside eller webshop. Programmet kan blandt andet fortælle dig om, hvem der besøger din hjemmeside, hvilke sider de har kigget på, hvordan dine sider konverterer, og hvordan dine brugere finder frem til dem.

Den store mængde data, som Google Analytics stiller til rådighed, kan virke uoverskuelig, men med vores kursus får du på én dag indblik i, hvordan du kan bruge Google Analytics som analyseværktøj i din virksomhed, hvilke nøgletal der er relevante for dig, og hvordan du kan bruge dataene strategisk til at styrke din forretning.

Kurset er for begyndere. Det vil sige, at det er for dig, der ikke har arbejdet med Google Analytics før, eller dig, som kun har brugt det til, eksempelvis, at tjekke antallet af månedlige besøgende. Undervisningen tilrettelægges og afholdes af vores eksperter inden for feltet, og der er maksimum 5 deltagere pr. hold, så vores underviser har optimale forudsætninger for at give dig den bedste sparring og vejledning med udgangspunkt i din forretning.

Under vores Google Analytics kursus vil du:

  • Opnå forståelse for, hvordan Google Analytics kan gavne din virksomhed.
  • Lære at opsætte og aflæse rapporter, og forstå programmets opbygning.
  • Få indsigt i Google Analytics’ vigtigste funktioner og nøgletal.
  • Blive klogere på, hvordan du opsætter mål, filtre og bruger segmentering.
  • Lære, hvordan du kan måle og undersøge værdien af din virksomheds online kampagner og marketingtiltag via Google Analytics.

Når du tilmelder dig kurset via tilmeldingsformularen, skal du oplyse, hvilken dato du ønsker at deltage i kurset. Google Analytics kurset afholdes på følgende datoer kl. 9-15. Hvis ingen af følgende datoer passer dig, så kontakt os, så finder vi en dato som passer dig.

  • 9. oktober (onsdag)
  • 29. oktober (tirsdag)
  • 19. november (tirsdag)
  • 5. december (torsdag)

Vi glæder os til at se dig!

 

* Prisen er ex. moms. Du faktureres ved tilmelding.

 

Om Google Analytics kurset

– Kurset er for nybegyndere
– Maks. 5 deltagere pr. hold
– Undervisning af eksperter inden for feltet
– Individuel sparring og vejledning med udgangspunkt i din forretning
– Frokost og forplejning er inkluderet

Sted:
WebPuls ApS
Fabrikvej 11C
8260 Viby J

Tidspunkt:
Lige nu tilbyder vi kurser d. 9/10, 29/10,  19/11 og 5/12  kl. 9-15

Pris: 2.999 kr./Person*

Indtast informationerne

Vi er specialister i Google Analytics

Vi er specialister i at analysere og rådgive virksomheder på baggrund af data fra Google Analytics. Vores konsulenter er certificeret i Google Analytics og har flere års erfaring og eskpertise at tage udgangspunkt i, når de vejleder dig i, hvordan du kan styrke din virksomheds tilstedeværelse online. Vi har naturligvis udvalgt vores mest kompetente og erfarne konsulenter til at varetage og tilrettelægge vores kursus i Google Analytics for begyndere, så du er sikret undervisning og vejledning af høj kvalitet.  

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe