Hjælp til opsætning af Google Analytics

Når der kan måles på det, skal der måles

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

Succes online

Google Analytics er et værktøj, som styrker din viden om de besøgendes adfærd på dit website og om, hvad der sker på virksomhedens hjemmeside

Når du benytter Google Analytics korrekt, giver værktøjet dig indsigt i al organisk trafik til betalt trafik. Med den korrekte opsætning ved du også, hvad det er, der giver forretning i din virksomhed – om det er AdWords, Facebook eller links fra eksterne sider.

Analytics er meget mere end rå data, og bruger du det rigtigt, bliver det jeres virksomheds pejleværktøj mod optimering af online tilstedeværelsen.

Ved at benytte Google Analytics og forstå de data, virksomheden får adgang til, kan du få en hjælpende hånd til at skabe den fordel, du ønsker online.

Google Analytics og brugerinteraktion

Google Analytics giver dig en dybere indsigt end blot besøgstal på forskellige sider af dit website. Du kan se dybt i brugernes adfærd på hjemmesiden eller webshoppen og få indsigt i brugernes interaktionsmønster.

Det kan være svært at analysere tallene i Analytics, men med lidt indsigt i metrics og dimensioner kan det hele give god mening. Og du får et rigtigt godt grundlag for at optimere websitet for at imødekomme brugernes behov.

Google Analytics skal installeres korrekt. Det er er nemt at installere på et almindeligt website. men så snart vi taler om commerce / e-handel kan det blive ret komplekst, afhængig af hvilket CMS eller systemplatform, I benytter.

Google Tag Manager og Analytics

Der kan opstå behov for specielle målinger eller integration mellem Google Analytics og Tag Manager for at kunne måle bedst muligt på virksomhedens KPI’er eller såkaldte hændelser på hjemmesiden. Det giver yderligere mulighed for at sikre at indhold på websitet bliver brugt, klikket eller set.

Har du brug for hjælp til Google Analytics? WebPlus kan hjælpe. Så ring eller skriv og lad os få en snak om mulighederne. 

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 25 146 990

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores mailiste for at modtage seneste nyt og opdateringer fra vores team hos WebPuls

Du er nu tilmeldt WebPuls nyhedsbrev!