Hjælp til opsætning af google analytics

Når der kan måles på det, skal der måles.

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

 

Succes online

Google Analytics er et værktøj som styrker din viden om de besøgendes adfærd på dit website og om hvad der sker på virksomhedens hjemmeside.

Når du benytter Google analytics korrekt. Google analytics giver indsigt i alt organisk trafik til betalt trafik og med den korrekte opsætning ved du også hvad det er der giver forretning i dinvirksomhed om det er adwords, Facebook eller links fra eksterne sider.

Analytics er meget mere end rå data og ved korrekt brug virksomhedens pejle værktøj mod optimering af online tilstedeværelsen.

Ved at benytte Google analytics og få stå de data som virksomheden får adgang til kan du få den den hjælpende hånd som kan være med til at skabe den fordel du ønsker online.

Google Analytics og brugerinteraktion

Google Analytics giver dig en dybere indsigt end blot besøgstal på forskellige sider af dit website, du kan se dybere i brugernes adfærd på hjemmesiden eller webshoppen, få den indsigt i brugernes interaktions mønster og optimer for at imødekomme brugernes behov.
Det kan være svært at analysere tallene i analytics, men med lidt indsigt i metriks og dimensioner kan det hele give god mening
Google Analytics skal installeres korrekt.

Google Analytics er en nemt at installere på et website. men så snart vi taler om Commerce / e-handel kan det blive ret komplekst, alt afhængig af cms system / platformsvalg.

Google tag manager og analytics

Der kan opstå behov for specielle målinger eller integration mellem Google tag manager for bedst muligt at kunne måle på virksomhedens kpier eller såkaldte hændelser på hjemmesiden.

Det giver yderligere mulighed for at sikre at indhold på websitet bliver brugt klikket eller set
Har du brug for hjælp til Google Analytics? Så ring eller skriv og lad os få en snak om mulighederne.

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 25 146 990