fbpx

Google My Business er i løbet af de sidste 5 år blevet essentiel for at forbinde virksomheder med kunder. GMB er blevet en stor del af virksomheders lokale SEO, hvilket betyder, at nye opdateringer kan have store konsekvenser for virksomheders online synlighed.  I juni lancerede Google en ny opdatering ved at tilføje 5 nye features til GMB.

Så spørgsmålet er, om jeres virksomhed har husket at opdatere jeres Google My Business? Vi har samlet de nye tilføjelser nedenfor.

1. Velkomsttilbud

Fordi mere end halvdelen af online kunder ønsker en god deal på et produkt/service, tillader GMB nu, at virksomheder kan tilbyde deres kunder tilbud i forlængelse af etfollow
på Google Maps. Første gang brugere følger en virksomhed på Google Maps, bliver de belønnet med et tilbud, hvilket kan resultere i at kunden fastholder sin relation til virksomheden og bliver en loyal kunde.

2. Korte navne & URL’s

Med denne feature kan virksomheder nu gøre krav på kortere navne og URL’er, som vil gøre det nemmere for deres kunder at finde dem. Samtidig kan kunderne også sendes hurtigere tilbage til virksomheden og finde det, de har brug for.  I de kommende måneder vil Google komme med yderligere features, der vil gøre det muligt for kunder at søge på de korte navne og URL’er i Google Maps også.

Har i derfor husket at claime jeres virksomheds navn?

3. Coverbillede

Som noget nyt vil virksomheder nu have mulighed for at uploade et coverbillede, som man kender det fra andre sociale medier. Dette giver virksomheder en god mulighed for at udtrykke deres personlighed og brand.

4. Prominente logoer

Virksomheder, som har udfyldt deres vigtigste informationer i Google My Business, har nu mulighed for at sikre, at deres profil skiller sig mere ud fra mængden. Det gøres ved benytte den nye mulighed for at lade logo indgå i toppen af højre hjørne. Dette giver virksomheder flere muligheder for at brande dem selv, og det gør det lettere for kunden at identificere dem.

5. Dynamisk billede display

Virksomheder har nu mulighed for at uploade billeder fra deres bibliotek til deres dynamiske billede display. Snart bliver det også muligt at tilføje billedtekst til billederne.  Dette give virksomheder en strålende mulighed for at skabe en fortælling af deres brand ved hjælp af billederne og den kommende billedtekst.

Har du brug for hjælp til at gøre din virksomhed mere synlig ved hjælp af Google My Business?

Ring til os på tlf.: +45 22 39 22 51 eller send os en mail på kontakt@webpuls.dk

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe