%

Dit afsnit går her

Nu er det blevet lettere at planlægge dine opslag på Instagram

aug 12, 2019 | Content Marketing, Instagram

Konverteringsoptimering for webshops

En ny funktion fra Facebook gør det nu muligt at planlægge dine opslag på Instagram – helt uden brug af et tredjepartsværktøj.

Arbejder du med sociale medier, kender du sikkert til denne problemstilling. Du har lavet en udførlig indholdsplan til dine sociale kanaler og vil gerne være på forkant. Du planlægger så meget af dit indhold som muligt på forhånd, så det helt automatisk sendes ud til din målgruppe på lige præcis de tidspunkter, som du ønsker. 

På Facebook har det i lang tid været muligt at planlægge opslag, så de automatisk bliver udsendt på bestemte tidspunkter, men modsat Facebook har automatisk udsendelse af opslag indtil nu ikke været en mulighed på Instagram – uden brug af et tredjepartsværktøj. 

Helt konkret betyder dette, at du tidligere har været nødsaget til at planlægge dine Instagram-opslag i et tredjepartsværktøj, hvorigennem du har kunne udsende dit indhold til Instagram automatisk.

Nu er det slut med trejdepartsprogrammer 

Instagram har nu åbnet muligheden for, at du både kan offentliggøre og planlægge dine opslag direkte igennem Facebooks egen kanal – Creator Studio. Den nye funktion gør det altså muligt for dig at planlægge dine Instagram-opslag uden de eksterne planning tools.

Funktionerne finder du i Facebooks Creator Studio, hvor det i forvejen har været muligt at udarbejde og planlægge dine opslag til Facebook. Det betyder, at Facebook nu har samlet planlægnings- og publiceringsværktøjerne for både Facebook og Instagram på ét sted. Dette gør din arbejdsproces en del lettere, idet du nu kun behøver at administrere dit indhold på din Facebook- og Instagram profil.

Læs mere om Instagram, og lær hvordan du anvender Instagram som eksponerings-og salgskanal lige her.

Instagram shopping og planlæg opslag

Om Instagram kreatørstudie

Instagram-afsnittet i kreatørstudiet giver dig mulighed for at administrere alle dine Instagram-opslag, og få indblik direkte fra computeren. Du kan altså nu både administrere, offentliggøre, måle på din performance og læse dine beskeder på ét og samme sted.

Har du brug for sparring omkring din strategi på Instagram?

Vil du have hjælp til at komme i gang med online markedsføring via sociale medier, så ring til os på tlf. 22 39 22 51, eller send en mail til kontakt@webpuls.dk.

Læs vores inspirerende indlæg her