VI SØGER EN JUNIOR MARKETING-KONSULENT

VIL DU VÆRE MED PÅ HOLDET?

Skal vi tage en snak? Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

JUNIOR MARKETINGKONSULENT

Kan du lide at lege med alt, der har med marketing at gøre? Brænder du specielt for digital og content marketing?

Har du interesse for online marketing, og kan du se dig selv arbejde i konsulent- og/eller bureaubranchen? Har du kompetencerne til at planlægge, udvikle, eksekvere og rapportere marketing annoncer og kampagner gennem brug af Google-værktøjer? Så er vi lige den arbejdsplads, du søger!

Vi søger en studentermedhjælper

Her i WebPuls søger vi en studentermedhjælper, der har den rette indstilling og gåpåmod for at levere et godt stykke arbejde. WebPuls er et digitalt konsulenthus, der er placeret i Viby, Aarhus, og fokuserer på at give vores kunder og fremtidige kunder vejledning, rådgivning og service indenfor online marketing. Med den digitale udvikling, så bliver branchen kun større, så derfor kan studiejobbet være en investering i dig selv til fremtidige mål og opgaver.

Hvem er WebPuls?

Vi er et digitalt konsulenthus i Viby J, som er i rivende udvikling. Medarbejdertrivsel er en af vores kerneværdier, hvorfor vi har en uformel virksomhedskultur med fokus på teamet som helhed og ikke en hierarkisk opdeling. Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder. Vores specialister arbejder for vores kunder mandag til torsdag, og fredag prioriterer vi sparring, hygge og uddannelse af hinanden i det omfang, at det er muligt. 

Hvad er dine opgaver?

Når du sidder i WebPuls, så vil du få muligheden for at opleve et team, der fokuserer på at hjælpe hinanden, kommunikere og vejlede hinanden effektivt, og en åben kultur, hvor der er plads til alle.

Du vil blive hjulpet på plads i starten, og der forventes, at du kan arbejde selvstændigt, målrettet og effektivt med egne projekter og opgaver. Dine opgaver er aldrig ens, så der bliver mulighed for at afprøve kræfter med bl.a. online marketing, intern marketing, SoMe, Google-værktøjer (Analytics, Google Ads, m.m), tekstforfatning og SEO.

Da vi udelukkende har fokus på online- og digital marketing, så er det vigtigt, at du har en interesse indenfor området (både indenfor B2B og B2C). Det er ikke et krav, men et plus, at du har beskæftiget dig med lignende opgaver.

Hvad vi forventer, dine kvalifikationer og færdigheder:

Som person er du udadvendt og positiv, da vi prioriterer det sociale højt, når vi er sammen. Det er derfor vigtigt, at du bidrager med god energi og gåpåmod.

 • At du er i gang med en professionsbachelor i E-handel
 • At du tager praktikken i forbindelse med din uddannelse hos os
 • Du har en forståelse for grammatik, korrekturlæsning og tekstopsætning
 • Du kan kommunikere, eksekvere og rapportere effektivt vedrørende dine opgaver
 • Du har interesse for online og digital udvikling
 • Kendskab eller kender til discipliner indenfor online marketing (e-mail- og content marketing, SoMe, SEO, Google Ads m.m.)
 • Tidligere erfaringer med lignende opgaver indenfor online markedsføring (studie, fritid eller job)

Generelle praktiske info:

 • Minimum én arbejdsdag om ugen
 • Frokost og kaffe hele dagen
 • Din helt egen kontorplads
 • Adresse: Fabrikvej 11C, 8260, Viby J

Yes – det er lige mig!

… så send ansøgning og CV til os hurtigst muligt.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til vores direktør Henrik Sejer Gelineck Berg, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Mail: henrik@webpuls.dk
Tlf: 20 33 15 22