KARRIERE

VIL DU VÆRE EN DEL AF TEAMET?

Skal vi tage en snak? Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Karriere

Vil du være en del af teamet?

Kunne du tænke dig at arbejde hos et dynamisk digitalt konsulenthus i rivende udvikling og med fart over feltet? Og sætter du samtidig pris på en uformel virksomhedskultur med fokus på teamet som helhed frem for hierarkisk opdeling?

Så bør du overveje at sende en uopfordret ansøgning til sonny@webpuls.dk.

Lige nu har vi som udgangspunkt ikke nogen ledige fuldtidsstillinger, men vi er altid åbne for en uopfordret ansøgning fra den rette kandidat.

Ansat i WebPuls

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for os hos WebPuls. Vi værner om vores uformelle virksomhedskultur, hvor vi arbejder som et team uden hierarkisk opdeling.

Vores branche er krævende og dynamisk, og vi stiller høje krav til hinanden. Derfor er det vigtigt, vores medarbejdere trives i arbejdet såvel som kulturen i WebPuls. Vi arbejder for vores kunder på eget kontor, og sommetider har vi statusmøder ude ved kunden. Vi sigter efter at have på faglig sparring og intern udvikling af medarbejdere om fredagen.

Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde, hvorfor vi har en fri og uformel dialog med interesse for hinanden, udviklingssamtaler, faglig sparring, fælles aktiviteter, julefrokost og meget mere.

Praktikant hos WebPuls

Har du interesse for online marketing, og kan du se dig selv én dag arbejde i konsulent- og/eller bureaubranchen? Ønsker du eller har du kompetencerne til at planlægge, udvikle, eksekvere og rapportere marketingsannoncer og kampagner gennem brug af Google-værktøjer? Så er vi lige den praktikplads, du søger!