fbpx

Vil du være en del af teamet?

Kunne du tænke dig at arbejde hos et dynamisk digitalt konsulenthus i rivende udvikling og med fart over feltet? Og sætter du samtidig pris på en uformel virksomhedskultur med fokus på teamet som helhed frem for hierarkisk opdeling?

Så bør du overveje at sende en uopfordret ansøgning til henrik@webpuls.dk

Lige nu har vi som udgangspunkt ikke nogen ledige fuldtidsstillinger, men vi er altid åbne for en uopfordret ansøgning fra den rette kandidat.

Marketingpraktikant – Foråret 2021

Marketingpraktikant – Efteråret 2021

Ansat i WebPuls

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for os hos WebPuls. Vi værner om vores uformelle virksomhedskultur, hvor vi arbejder som et team uden hierarkisk opdeling.

Vores branche er krævende og dynamisk, og vi stiller høje krav til hinanden. Derfor er det vigtigt, vores medarbejdere trives i arbejdet såvel som kulturen i WebPuls. Når vi ikke er ude hos kunder mandag til torsdag, bruger vi fredag på faglig sparring og intern udvikling af medarbejdere.

Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde, hvorfor vi har en fri og uformel dialog med interesse for hinanden, udviklingssamtaler, faglig sparring, fælles aktiviteter, julefrokost og meget mere.

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe