fbpx

DIGITAL MARKETING KONSULENT

+45 22 39 22 51

Ambitiøs og selvkørende Digital Marketing Konsulent søges!

Brænder du for at opnå målbare resultater gennem digital marketing? Er du målrettet og ambitiøs? Hvis du er typen, der ser ny teknologi som en mulighed frem for en udfordring, og hvis du har lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst, så læs med her!

Hvem er WebPuls?

Vi er et digitalt konsulenthus i Viby J. Vores særlige tilgang er, at vi som udgangspunkt sidder hos vores kunder og samarbejder med dem om at nå deres mål, medmindre det passer kunden bedre, at vi arbejder fra vores eget kontor i Viby J. Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder.

Vores konsulenter arbejder hos/for vores kunder mandag til torsdag, og fredag prioriterer vi sparring, hygge og uddannelse af hinanden.

Dine opgaver hos os

Som Digital marketing konsulent hos os bliver din arbejdsuge meget varieret. Vi sidder ofte hos vores kunder, når vi arbejder for dem, så du vil få tæt kontakt med flere forskellige virksomheder. De fleste af vores konsulenter arbejder på mellem 6 og 10 kunder. Du får ansvaret for kundernes digitale marketingindsatser, og vi prioriterer sammen dine opgaver, som kan variere inden for følgende områder, som vi derfor forventer, at du har styr på:

  • Google Ads (Search, Shopping, Display, Video)
  • SoMe annoncering (Facebook, Instagram, Linkedin)
  • E-mail marketing (F.eks. Active Campaign eller Mailchimp)
  • CMS, website og webshop (F.eks. WordPress, Woo Commerce eller Shopify)
  • SEO-rådgivning og -optimering
  • Workshops og undervisning

Hvad forventer vi af dig?

Du har en uddannelse inden for kommunikation eller marketing, gerne en bachelor eller kandidat, og du har desuden 1-3 års erfaring fra bureaubranchen.

Du har styr på begreberne PPC, CPM og Frekvens, du er hjemmevant i Google Analytics, og du kender Google Ads og Facebook Business Manager som din egen bukselomme. Vi forventer også, at du er certificeret i de værktøjer, vi anvender eller er indstillet på at blive det hurtigst muligt. Eksempelvis Google Analytics, Google Ads pakken og Facebook Blueprint. Du ved desuden, hvordan man lægger et godt budget og følger op på resultaterne af diverse indsatser. MEN… du kan også blive bedre – for det er vigtigt for os, at du har lyst til at udvikle dig!

Som person er du udadvendt og positiv, og du elsker at indgå i dialog med kunder og samarbejdspartnere. Vi prioriterer det sociale højt, når vi er sammen, så det er vigtigt, at du bidrager med god energi og gåpåmod.

Det er et krav, at du har kørekort til alm. personbil samt egen bil.

Det er desuden en fordel (men ikke et must), at du har erfaring med:

  • Active Campaign
  • Google Tag Manager
  • Basal HTML

Yes – det er lige mig!

… så send ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til vores direktør Henrik Sejer Gelineck Berg, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Mail: [email protected]

Tlf: 20 33 15 22

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe

Modtag de seneste tendenser inden for online forretning!

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og opdateringer inden for digital marketing og online forretning.

Samtykke

Du er nu tilmeldt, tak for det ;-)