Kvalificering af E commerce og hjemmesideløsninger

Leverer de virkelig det de siger?

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

 

Succes online

Kvalificering af E commerce og hjemmeside løsninger

Når der skal vælges leverandør – om det er til en ny hjemmeside eller e commerce platform, er det vigtigt at vælge rigtigt fra starten.

Et hav af udviklingshuse og marketingbureauer

WebPuls kender mange af de danske virksomheder, som leverer udvikling af hjemmesider og webshops, og valget skal falde på den rette leverandør fra starten. Der skal også sikres, at platformen understøtter virksomhedens fremtidige planer og integrationer.

Hjemmesider og e-handelsplatforme findes der et utal af. Hvordan er backenden, hvem skal benytte backenden, og er personerne der skal benytte løsningen til dagligt bekendt med CMS systemer.

Priser på webløsninger:

Priserne kan variere fra kr. 5.000,- og opefter, alt baseret på løsningens funktionalitet. Webløsningen skal eventuelt kunne snakke sammen med CRM systemer eller andre unikke funktionaliteter.

Faldgruberne kan dog være store, da fokus fra leverandøren typisk er omsætning og forståelsen af produkterne der typisk er minimale for indkøberne. Med min erfaring som konsulent, har jeg set ting lovet på papir og møder, som aldrig bliver nedfældet i kontrakten og leveret som aftalt. Dette har haft store økonomiske konsekvenser for de virksomheder.

En hjemmeside eller webshop kan købes for billigt:

Hvad tror du selv du kan få for kr. 10.000? Reklamebureauer mindre udviklingshuse tilbyder hjemmesider på abonnement, et engangsbeløb + et månedlig fee for at håndtere din hjemmeside. Det kan sagtens være den rigtige løsning for nogle virksomheder, men understøtter løsningen ikke jeres behov, eller kravene til best practice for bedre at kunne blive fundet online, kan investeringen være dyr.

Her kan det typisk være godt at have en rådgiver/konsulent med, der kan tilsikre, at alle krav er defineret i en kravspecifikation, og her kommer WebPuls ind i billedet.

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 22 39 22 51