Kvalificering af E-commerce og hjemmesideløsninger

Leverer de virkelig det, de siger?

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

 

Succes online

Kvalificering af e-commerce og hjemmesideløsninger

Når der skal vælges leverandør – om det er til en ny hjemmeside eller e-commerceplatform, er det vigtigt at vælge rigtigt fra starten.

Et hav af udviklingshuse og marketingbureauer

WebPuls kender mange af de danske virksomheder, der leverer udvikling af hjemmesider og webshops, og valget skal falde på den rette leverandør fra starten. Der skal også sikres, at platformen understøtter virksomhedens fremtidige planer og integrationer med andre systemer.

Hjemmesider og e-handelsplatforme findes der et utal af. Hvordan er backenden, hvem skal benytte backenden, og er personerne, der skal benytte løsningen til dagligt bekendt med CMS systemer?

Der er mange ting at forholde sig til. Jeg har den brede viden og erfaring, der skal til for at rådgive jer, så I træffer de rigtige valg.

Priser på webløsninger:

Priserne kan variere fra kr. 5.000,- og opefter, alt baseret på løsningens funktionalitet. Webløsningen skal eventuelt kunne snakke sammen med CRM-systemer eller andre unikke funktionaliteter.

Faldgruberne kan være store. Leverandørerne har typisk fokus på deres egen omsætning og hvilke funktioner, der er i de systemer, de tilbyder. Over for dem står kundens indkøber, som ofte har minimale forudsætninger for at forstå, hvad de bliver tilbudt og hvad der reelt bliver leveret af leverandøren. 

I min tid som konsulent har jeg set ting lovet på papir og møder, som aldrig bliver nedfældet i kontrakten og leveret som aftalt. Det har haft store økonomiske konsekvenser for de involverede virksomheder.

En hjemmeside eller webshop kan købes for billigt:

Hvad tror du selv, du kan få for kr. 10.000? Reklamebureauer og mindre udviklingshuse tilbyder hjemmesider på abonnement, et engangsbeløb plus et månedligt beløb for at håndtere din hjemmeside.

Det kan sagtens være den rigtige løsning for nogle virksomheder, men hvis løsningen ikke understøtter jeres behov, eller kravene til best practice for at kunne blive fundet online, kan investeringen være dyr.

Her kan det typisk være godt at have en rådgiver eller konsulent med, der kan sikre, at alle krav er defineret i en kravspecifikation. Her kommer WebPuls ind i billedet.

Har I behov for rådgivning om valg af leverandør eller systemløsning?

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 22 39 22 51