fbpx

OM WEBPULS

+45 22 39 22 51

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og online marketing

WebPuls blev stiftet i oktober 2017 af Sonny Leach. I august 2018 købte Henrik Sejer Gelineck Berg halvdelen, da de havde en fælles vision om, hvordan man tilbyder kunder den bedste værdi som digitalt konsulenthus.

Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer. Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden, om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.

WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse, SEO, Google (Ads) annoncering, Facebook, Instagram & LinkedIn annoncering, e-mail marketing, content marketing og indholdsstrategier. Vi laver også hjemmesider i WordPress og Shopify, som kan strække sig fra det simple visitkort til en mere kompleks løsning i flere sprog.

WebPuls og kundeforhold

Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hele dage hos vores kunder mandag til torsdag. Vores konsulenter arbejder med maksimalt 12 kunder hver, og det sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne. 

Vi har gratis telefonsupport, så vores kunder er altid velkomne til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.

Vores særlige tilgang er, at vi i udgangspunktet sidder hos vores kunder og samarbejder med dem om at nå deres mål. Vi kan også arbejde fra vores kontor, hvis det passer vores kunder bedre.

Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder, men vi har en NDA med vores kunder og fremstiller derfor ikke firmanavne på vores hjemmeside.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Henrik S. G. Berg
Direktør - Digital Strategikonsulent

+45 20 33 15 22
henrik@webpuls.dk

Sonny Leach
Direktør - Digital Strategikonsulent

+45 22 39 22 51
sonny@webpuls.dk

Martin Lindved

Martin Aske Lindved
Digital Marketingkonsulent

martin@webpuls.dk

Karen Welling

Karen W. Thomsen
Digital Marketingkonsulent

karen@webpuls.dk

natasja

Natasja Adelsten Rowedder
Junior Marketingkonsulent

natasja@webpuls.dk

Janus
Fast tilknyttet udvikler

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe