fbpx

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og marketing

Firmaet WebPuls blev stiftet i 2017 af Sonny Leach med henblik på at rådgive virksomheder inden for online forretningsoptimering. I 2018 blev Henrik Sejer Gelineck Berg partner i WebPuls.

Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer. Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.

WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse til diverse Google-værktøjer og content-strategier

WebPuls og kundeforhold

Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hos kunder mandag til onsdag. Det betyder, at vores konsulenter maksimalt har 12 kunder hver, som sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne. Vores kunder er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.

Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder, men vi har en NDA med vores kunder, og fremstiller derfor ikke firmanavne på vores

TEAMET

Henrik S. G. Berg
Direktør - Digital Strategikonsulent

+45 20 33 15 22
henrik@webpuls.dk

Sonny Leach
Direktør - Digital Strategikonsulent

+45 22 39 22 51
sonny@webpuls.dk

Patricia V. C. Clemmensen
Digital Marketingkonsulent

+45 29 64 99 16
patricia@webpuls.dk

Katrine Just Sterup
Digital Marketingkonsulent

+45 24 85 36 94
katrine@webpuls.dk

Malthe Wisler Johansen
Junior Marketingkonsulent

malthe@webpuls.dk

Alice Hoeg
Marketingpraktikant

alice@webpuls.dk

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe