OM WEBPULS

EN DEL AF JERES TEAM

Skal vi tage en snak? Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Om WebPuls

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi
og online marketing

WebPuls blev stiftet i oktober 2017 af Sonny Leach. I august 2018 købte Henrik Sejer Gelineck Berg halvdelen, da de havde en fælles vision om, hvordan man tilbyder kunder den bedste værdi som digitalt konsulenthus.

Om webpuls

Vi er et digitalt strategi konsulenthus, der hjælper vores kunder med B2B markedsføring med fokus på leadgenering. Hos WebPuls vægter vi vores kunder og service højt, det betyder også, at vores samarbejde med virksomheder er nøje udvalgt. Vi skal sammen kunne løfte forretningen, og det kræver et helt særligt samarbejde.
Vores fineste opgave er at hjælpe vores kunder med at opnå deres forretningsmål. Det gør vi gennem strategisk sparring og eksekvering af digitale indsatser.

Vision:

Vi vil være danske B2B virksomheders foretrukne samarbejdspartner, fordi vi har kompetencerne og værktøjerne til at binde salg og marketing sammen.

Mission:

Vi vil hjælpe B2B virksomheder med at skabe resultater, ved at binde deres salgs- og
marketingsafdeling sammen. Ved brug af de rigtige digitale kanaler og indsatser – skaber vi en samlet salgsindsats, der starter i marketing og slutter med en ordre.

Værdier:

Hos os arbejder ud fra nogle specifikke værdier, som naturligvis gennemsyrer vores samarbejde med kunderne.

Det er:ordentlighed, gennemsigtighed og proaktivitet.

Det kan være svært at have styr på værktøjerne som skal hjælpe jer med at skabe succes online

Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer. Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden, om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.

WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse, SEO, Google (Ads) annoncering, Facebook, Instagram & LinkedIn annoncering, e-mail marketing, content marketing og indholdsstrategier. Vi laver også hjemmesider i WordPress og Shopify, som kan strække sig fra det simple visitkort til en mere kompleks løsning i flere sprog.

WebPuls og kundeforhold

Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hele dage for vores kunder mandag til fredag. Vores konsulenter arbejder med maksimalt 12 kunder hver, og det sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne.

Vi har gratis telefonsupport, så vores kunder er altid velkomne til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.

Vi arbejder med både sammen med både store og små, nationale såvel som internationale virksomheder.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

WebPuls Teamet

Her er vores skønne team, som sætter en ære i at gøre det bedste netop for jer.

Sonny Leach, CTO, stifter webpuls

Sonny Leach

CEO, stifter, partner

Tlf: (+45)22392251

sonny@webpuls.dkKatrine Elise Toft

Katrine Elise Toft

Senior marketing specialist

(+45) 27508893

ket@webpuls.dk

 

Rasmus Terkelsen

Rasmus Bjerg Terkelsen

Marketing specialist

rasmus@webpuls.dk

 

 

Henrik Sejer Gelineck Berg

Henrik S. G. Berg

Bestyrelsesmedlem, partner

 

Jørgen Linskov Knudsen, Bestyrelsesformand

Jørgen Lindskov Knudsen

Bestyrelsesformand, partner

 

natasja

Asgar Lorenzen

Video specialist