fbpx

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og online marketing

WebPuls blev stiften i oktober 2017 af Sonny Leach. I august 2018 købte Henrik Sejer Gelineck Berg halvdelen da de havde en fælles vision om hvordan man tilbyder kunder den bedste værdi som digitalt konsulenthus. 

Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer. Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.

WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse, SEO, Google annoncering, Facebook & Instagram annoncering, e-mail marketing, tekstskrivning og indholdstrategier. Vi laver også hjemmesider i WordPress, som kan strække sig fra det simple visitkort til en mere kompleks løsning i flere sprog.

WebPuls og kundeforhold

Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hele dage hos vores kunder mandag til torsdag. Vores konsulenter arbejder med maksimalt 12 kunder hver og det sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne. 

Vi har gratis telefon support, så vores kunder er altid velkomne til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.

Vores særlige tilgang er, at vi i udgangspunktet sidder hos vores kunder og samarbejder med dem om at nå deres mål. Vi kan også arbejde fra vores kontor, hvis det passer vores kunder bedre.

Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder, men vi har en NDA med vores kunder, og fremstiller derfor ikke firmanavne på vores hjemmeside.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

TEAMET

Henrik S. G. Berg
Direktør - Digital Strategikonsulent

+45 20 33 15 22
henrik@webpuls.dk

Sonny Leach
Direktør - Digital Strategikonsulent

+45 22 39 22 51
sonny@webpuls.dk

Jørn Braüner
Sales Manager

 +45 93 98 07 67
jorn@webpuls.dk

Katrine Just Sterup
Digital Marketingkonsulent

+45 24 85 36 94
katrine@webpuls.dk

Marie Louise Melin
Digital Marketingkonsulent

+45 28 15 82 85
marie@webpuls.dk

Stine Bjerre Gunvig 
Junior Digital Marketingkonsulent

stine@webpuls.dk

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe