Online forretningsstrategi

Bliv blandt toppen i online universet

Underviser for

Succes Online & IVÆKST

Succes online

Derfor er det vigtigt med en online forretningsstrategi.

At være online med sin forretning kræver fokus. Danske virksomheder er stadig ikke dygtige nok til at komme ud over grænsen, mange danske virksomheder har endnu ikke en online forretningsstrategi. Virksomheder fra udlandet formår at komme ind på nye markeder. Det ses tydeligt, når vi ser mod forretninger fra udlandet, der kommer ind på det danske marked. Spørg jer selv: “Gør vi nok for at fastholde vores markedsposition” , og er vi åbne for mulighederne på eksterne markeder.

Udnytter I de digitale muligheder:

Udnyt de digitale muligheder og forhold jer til, hvad det betyder for for jeres forretningsstrategi og virksomhedens vækstpotentiale.

Rådgivning og eksekvering:

Gennem mine mange års erfaring med bl.a. programmering, design, implementering, projektledelse og undervisning gør, at jeg i dag rådgiver en del virksomheder i, hvordan de kan opnå succes på Internettet uanset det er BTB eller BTC. Strategien er forskellig for de to typer af virksomheder, hvoraf den ene rammer slutbrugere, og den anden andre virksomheder med et behov for en service. Jeg har et stort netværk og kan derfor også udvælge de korrekte samarbejdspartnere og tilsikre, at jeres virksomhed får hvad de betaler for. Jeg tilsikrer, at alt hvad der foretages, er med jeres forretning for øje. Ønsker i at vide mere?

Sonny LeachDigital Strategikonsulent, WebPuls

@ sonny@webpuls.dk

tlf: +(45) 22 39 22 51