%

Dit afsnit går her

Genbrug er in: Derfor skal du genbruge dit gamle indhold

aug 31, 2023 | Online strategi, SEO

Konverteringsoptimering for webshops

Det er på mode at give gamle ting og sager nyt liv for at udnytte det fulde potentiale og forlænge levetiden. At tænke i genbrug og bæredygtighed er kommet for at blive og samme tankegang kan bruges, når vi taler om det indhold, vi deler online. Med genbrug kan du nemlig få langt mere ud af dit gamle indhold ved at give det en makeover og lade det blomstre på ny i den digitale verden. Læs med, og find ud af, hvilke fordele du får ved at give dit gamle indhold nyt liv.

Få mest muligt ud af dit indhold

Det er ressourcekrævende hele tiden at skulle udkomme med relevant materiale for at være top of mind. Det tager tid at producere godt og gennemarbejdet indhold, og derfor er der al mulig grund til, at få allermest ud af det arbejde, du allerede har lagt i at skabe kvalitetsindhold, så du ikke behøver at starte helt forfra hver gang. Men når vi taler om at genbruge allerede eksisterende indhold, er det vigtigt, at det ikke blot bliver copy-paste af gammelt indhold. I stedet skal det pakkes lækkert ind i nyt papir og satinbånd, så det får et nyt formål, der forlænger levetiden. Måske skal indholdet transformeres, så det duer til nye formater og platforme, opdateres med ny viden eller data, omskrives så teksten står helt skarpt eller have tilføjet nye perspektiver.

Nå ud til en bredere målgruppe

Dit gamle indhold er højest sandsynligt ikke blevet set af alle i din målgruppe. Ved at få opdateret de gamle blogposts, artikler, billeder og videoer kan du præsentere dit nye gennemarbejdede indhold for en ny bølge af følgere og besøgende, så flere får gavn af det, og dit budskab når ud til en bredere skare i din målgruppe.

Brænd igennem med dit budskab

Når nu du alligevel er godt i gang med at pifte det gamle indhold op til en lækker version 2.0, så udnyt muligheden til at forstærke dit budskab, så det skinner klart igennem. Nogle budskaber er tidsløse og bliver ikke forældet fra den ene dag til den anden. Hvis du har et vigtigt budskab, du gerne vil fremhæve, kan du med fordel gentagne gange indprente det i dit koncept.

Optimer din SEO

SEO (søgemaskineoptimering) er afgørende for at blive fundet online. Når du genbruger dit indhold, giver det mulighed for at målrette specifikke søgeord og emner, der allerede har vist sig at være effektive. Ved at opdatere og genbruge dit indhold kan du forbedre din placering på søgeresultaterne og øge trafikken til dit websted. Vær dog her opmærksom på, at du ikke har duplicate indhold. 

Har du brug for hjælp til at optimere dit gamle indhold?

Mangler du idéer til at komme med på genbrugsbølgen og få bragt dit gamle indhold i spil, så kontakt os endelig enten på kontakt@webpuls.dk eller giv os et kald på +45 22 39 22 51. Få en sparring med os omkring, hvordan vi kan optimere din forretning.

Læs vores inspirerende indlæg her