SEO OPTIMERING

Arbejd strategisk med dine seo indsatser og opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater på søgemaskinerne

Skal vi tage en snak? Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Få hjælp til SEO optimering

Hvad er SEO optimering (også kaldet søgemaskineoptimering)?

SEO optimering er en forkortelse for det engelske begreb Search Engine Optimization (på dansk: søgemaskineoptimering). SEO, eller søgemaskineoptimering, omfatter en række digitale tiltag, der forbedrer din hjemmesides placering på søgemaskiner som Google. God SEO optimering øger din virksomheds online synlighed og dermed også din konkurrenceevne online.

Med SEO skaber vi relevant og målrettet indhold, der imødekommer forbrugernes/kundens spørgsmål med et svar. Så, når vi omtaler SEO, målretter vi vores potentielle kunder forskelligt i forhold til den fase, som de befinder sig i. Hvad enten det er undersøgelsesfasen, overvejelsesfasen eller købsfasen, så sikrer vi, at vores kunder er til stede med det rette indhold.

I bund og grund handler det om at skabe indhold, som er målrettet vores kunder og løser svaret på deres spørgsmål.

Kært barn har mange navne:

 • SEO
 • SEO optimering
 • Søgemaskineoptimering
 • Search engine optimization
 • Webshop optimering
 • On-page SEO
 • m.fl.

Sådan arbejder vi med SEO

Søgeordsanalyse

Det mest grundlæggende inden for SEO er en grundig analyse af søgeord. Det er vigtigt, at vi finder ud af, hvad folk søger på, og hvad du gerne vil findes på i forbindelse med din forretning. Dette vil netop gøre det nemmere at imødekomme målgruppens søgeadfærd. Med en søgeordsanalyse kan vi finde ud af, hvor mange der søger på de pågældende søgeord, og derefter implementere dem på dine sider. Det er et godt værktøj til at få fundet sine primære søgeord, altså de søgeord som er relevante for din virksomhed.

Overordnet er der 3 typer søgninger, som en bruger kan foretage sig. At kende til brugernes søgeadfærd kaldes for Search Intent. De 3 typer af søgninger er:

 

 • Informationssøgning
 • Navigationssøgning
 • Transaktionssøgning

On-page SEO

Vi optimerer også gerne din hjemmeside. On-page SEO er vigtigt, eftersom Google ser på din hjemmesides indhold, og om det er relevant i forhold til brugerne søgeforespørgsel. Når vi har styr på søgeordsanalysen, og vi har fundet frem til dine primære søgeord, skal vi videre til indholdet på din hjemmeside. Relevant indhold på din hjemmeside har stor betydning for din ranking på Google. Indenfor on-page SEO gør vi bl.a. følgende:

 

 • Tilpasning af title tags med søgeord
 • Tilpasning af metabeskrivelser med søgeord
 • Tilpasning af tekstindhold med søgeord
 • Brug af H-overskrifter på landingssider
 • Intern linkbuilding

Teknisk SEO

Teknisk SEO skal forstås som fundamentet for hele din SEO for at din hjemmeside kører problemfrit. Vi tjekker blandt andet op på, om din hjemmeside crawles af Google og andre bots. Det allervigtigste er, at dine sider er indekserbare, ellers vil det vigtige indhold på din hjemmeside ikke blive crawlet. En anden vigtig ting vi tjekker op på er hastigheden på din hjemmeside, hvilket også påvirker din ranking på Google.

Hastigheden på din hjemmeside har stor betydning for brugernes oplevelse. En lang indlæsningstid af din side kan ende ud i, at brugerne forlader din side eller ikke besøger den igen. Det er derfor vigtigt at være klar over, hvad indlæsningstiden er for din hjemmeside, og herefter sørger vi for at fjerne de barrierer, som gør indlæsningstiden langsom.

Mantraet “mobile first” er blevet vigtigere og vigtigere med årene. Hvis du skal blive en af Googles favoritter, er det vigtigt, at din hjemmeside er mobilvenlig. Vi sikre os derfor, at din hjemmeside har et responsivt design, så designet tilpasser sig computer, tablets og mobilen.

Local SEO

Local SEO handler om at optimere din hjemmeside, så den bliver fundet på lokale søgeresultater. En lokal søgning indeholder en form for geografisk placering. Brugere som foretager en local søgning er forholdsvis langt i købsprocessen, da de leder efter et specifikt sted, der forhandler den vare, de leder efter. Vi gør brug af forskellige tiltag, når vi arbejder med local SEO:

 • Optimering af hjemmeside med kontaktoplysninger (navn, adresse og telefon)
 • Google My Business

Skal vi hjælpe dig med at rangere højere på Google?

Hos WebPuls er vi specialister i SEO optimering, hvor vi dagligt hjælper virksomheder med at forbedre deres SEO og øge deres online synlighed. Vi vil løbende vedligeholde SEO på din hjemmeside. SEO er en løbende process i takt med at Googles algoritme hele tiden ændrer sig.

 

Til information: SEO-tjenester er ikke bekræftet eller godkendt af Google

Ydelser

At arbejde med digital strategi kræver viden, dybe kompetencer og forståelsen for, hvordan systemer og programmer arbejder sammen. Hos WebPuls har vi fokus på at være up to date på alle områderne inden for digital strategi og markedsføring.

INBOUND MARKETING

SÆT SKUB I DIN MARKETING, OG TILTRÆK NYE KUNDER MED INBOUND MARKETING

EMAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING KAN SKABE STOR OMSÆTNING, HVIS DET GØRES KORREKT

Digital strategi

FÅ LAGT EN DIGITAL STRATEGI, SOM SIKRER DE RETTE DIGITALE INDSATSER FOR DIN VIRKSOMHED

$

DIGITAL RÅDGIVNING

FÅ SPARRING I DIGITAL SUCCES, OG SKAB VÆKST FOR DIN FORRETNING ONLINE

$

DIGITAL MARKETING

DIGITAL MARKETING BIDRAGER TIL EN STÆRK POSITION I MARKEDET

w

WORKSHOPS OG KURSER

UNDERVISNING I SEO, GOOGLE ADS, GOOGLE ANALYTICS OG GOOGLE TAG MANAGER

linkedin

LINKEDIN ANNONCERING

LINKEDIN ER ET ERHVERVSRETTET SOCIALT NETVÆRK, EKSPERTER I B2B MARKETING

FACEBOOK ANNONCERING

FACEBOOK ANNONCERING,Vi HJÆLPER DIG MED AT SKABE SYNLIGE RESULTATER

Instagram

INSTAGRAM ANNONCERING

SKAB UNIKKE RELATIONER TIL DIN MÅLGRUPPE MED VISUELLE BUDSKABER VIA INSTAGRAM ANNONCERING

GOOGLE ADS

Vi ER GOOGLE PARTNER,  STRATEGISK ARBEJDE MED GOOGLE ADS BETALER SIG

Youtube annoncering

BRAND SYNLIGHED, TILTRÆK NYE KUNDER GENNEM YOUTUBE

U

SEO optimering

VI ØGER DINE PLACERINGER PÅ SØGEMASKINERNE, SIKRE DIN ONLINE TILSTEDEVÆRELSE ORGANISK