Sponsorater

WEBPULS SPONSORER SPORTEN

Skal vi tage en snak? Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

WebPuls støtter den gode sag

Hos WebPuls er det vigtigt for os at støtte den gode sag og det gode menneske – vi støtter både foreninger, klubber og personer, som bidrager med en masse vigtige værdier til lokalsamfundet.

Vi synes det er fedt at støtte lokalt, for vi har alle gavn af lokalsamfundets aktiviteter. Lokalsamfundet er samlingspunkt og bindeled for os alle, og vi indgår gerne et samarbejde og støtter aktive medlemmer af lokalsamfundet.

For os er det et privilegium at kunne støtte lokalt, og vi er stolte af det, for sammen er det hele sjovere, nemmere og vi står stærkere.

Aarhus united håndbold
Thorsø rideklub
Hammel golfklub
Højbjerg badminton

Aarhus United Håndbold

Aarhus United er en elitehåndbold klub for kvinder, som blandt andet har fokus på talentudvikling. Vi er stolte af, at vores samarbejde med Aarhus United fortsætter, så vi fremadrettet stadig har vores stærke og vigtige sammenhold. Vi har støttet Aarhus United siden 2018, og vi har haft mange gensidige glæder ud af samarbejdet.

Link: Aarhus united håndbold

Hammel GolfKlub

WebPuls støtter lokalsporten og initiativer i det lokale erhverv.
Hammel Golf Klub er beliggende i den lille oase mellem Hammel By og Frijsenborg Gods med dets tilknyttede store skovområder. Anlagt i 1992/99 fremstår Hammel Golf Klubs bane som gennemtænkt, varieret og velplejet – og med længder fra 95 til 520 meter er der udfordringer for alle. Med brede fairways og bidende semirough snor banen sig mellem åbne vidder, kuperet terræn, og idylliske sø områder.

Facebook: Hammel GolfKlub

Padel Star

Padel Star er beliggende mellem Viby og Højbjerg. Padel tennis ved Padel Star er for alle, som ønsker at spille. Vi er stolte af at sponsorere Padel Star, hvor vi er med til at støtte de lokale sportsfolk og deres udvikling.

Link: Padel Star

Jesper Christensen – Badmintonspiller

For os er det både vigtigt, spændende og mega fedt at kunne støtte de lokale sportsfolk. Jesper er et kæmpe talent, og vi er glade for blandt andet at have kunnet støtte Jesper med nyt spillerudstyr, så han kan fortsætte sin udvikling. Vi glæder os til at følge Jesper på hans rejse, og stå øverste på medalje podiet mange gange i fremtiden.

Facebook: Jesper Christensen

Højbjerg Badminton Klub

Hos WebPuls er vi stolte af at sponsorere Højbjerg Badminton Klub. For os betyder det meget, at vi kan støtte op om lokale sportsfolk, så de fortsat kan udvikle sig. Vores samarbejde med Højbjerg Badminton Klub er noget vi er rigtig glade for, og vi elsker at opleve en forening, hvor der er masser af godt humør, sikre rammer og spirende talenter.

Link: Højbjerg Badminton

Thorsø Rideklub

Thorsø Rideklub er en fantastisk rideklub, som er fuldstændig drevet af frivillige. Det betyder, at Thorsø Rideklub er et sted, hvor man kan være sikker på passionen er 100% tilstede blandt underviserne. For os i WebPuls er vi super vilde med den store passion og dedikation, som vi oplever ved Thorsø Rideklub, og vi er derfor rigtig stolte af at støtte dem. Link til: Link: Thorsø Rideklub

Emil Sejer Gelineck Berg

Emil Sejer Gelineck Berg er en del af Dansk Padel Forbund på juniorlandsholdet. Emil Sejer har et kæmpe talent for padel, og vi er derfor glade for at støtte ham med nyt spillerudstyr. Vi ser frem til at følge Emils rejse og udvikling på juniorlandsholdet.

Facebook: Emil Sejer

Ydelser

At arbejde med digital strategi kræver viden, dybe kompetencer og forståelsen for, hvordan systemer og programmer arbejder sammen. Hos WebPuls har vi fokus på at være up to date på alle områderne inden for digital strategi og markedsføring.

INBOUND MARKETING

SÆT SKUB I DIN MARKETING, OG TILTRÆK NYE KUNDER MED INBOUND MARKETING

EMAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING KAN SKABE STOR OMSÆTNING, HVIS DET GØRES KORREKT

Digital strategi

FÅ LAGT EN DIGITAL STRATEGI, SOM SIKRER DE RETTE DIGITALE INDSATSER FOR DIN VIRKSOMHED

$

DIGITAL RÅDGIVNING

FÅ SPARRING I DIGITAL SUCCES, OG SKAB VÆKST FOR DIN FORRETNING ONLINE

$

DIGITAL MARKETING

DIGITAL MARKETING BIDRAGER TIL EN STÆRK POSITION I MARKEDET

w

WORKSHOPS OG KURSER

UNDERVISNING I SEO, GOOGLE ADS, GOOGLE ANALYTICS OG GOOGLE TAG MANAGER

linkedin

LINKEDIN ANNONCERING

LINKEDIN ER ET ERHVERVSRETTET SOCIALT NETVÆRK, EKSPERTER I B2B MARKETING

FACEBOOK ANNONCERING

FACEBOOK ANNONCERING,Vi HJÆLPER DIG MED AT SKABE SYNLIGE RESULTATER

Instagram

INSTAGRAM ANNONCERING

SKAB UNIKKE RELATIONER TIL DIN MÅLGRUPPE MED VISUELLE BUDSKABER VIA INSTAGRAM ANNONCERING

GOOGLE ADS

Vi ER GOOGLE PARTNER,  STRATEGISK ARBEJDE MED GOOGLE ADS BETALER SIG

Youtube annoncering

BRAND SYNLIGHED, TILTRÆK NYE KUNDER GENNEM YOUTUBE

U

SEO optimering

VI ØGER DINE PLACERINGER PÅ SØGEMASKINERNE, SIKRE DIN ONLINE TILSTEDEVÆRELSE ORGANISK