fbpx

WORKSHOPS OG KURSER

UNDERVISNING INDEN FOR DIGITAL MARKEDSFØRING, SEO, GOOGLE ADS, GOOGLE ANALYTICS OG GOOGLE TAG MANAGER
+45 22 39 22 51

Kurser og workshops i digital markedsføring, SEO, Google Ads, Google Analytics og Google Tag Manager

Det kan være svært og komplekst at forstå brugen af og sammenhængen mellem værktøjer, som benyttes inden for online marketing. Derfor tilbyder WebPuls workshops og kurser i online markedsføring på sociale medier, marketingstrategi og en række google-værktøjer som Google Analytics, Google Ads, søgemaskineoptimering (SEO) og meget mere.

Når man anvender Googles værktøjer, er det meget vigtigt altid at være up-to-date på de nyeste funktioner og muligheder. Under vores kurser og workshops fortæller vi jer alt om det – både, hvis du er helt ny på området, og hvis du har erfaring på området, men har brug for en opdatering på de nyeste funktioner.

Kurser i online markedsføring

WebPuls tilbyder jævnligt kurser i SEO, markedsføring på sociale medier og Google-værktøjer som Google Ads, Google Analytics, Google MyBusiness og meget mere.

Vores kurser består overvejende af undervisning og en række praktiske øvelser, der tager udgangspunkt i din forretning. Når du deltager i et kursus hos WebPuls, vil du blive undervist af nogle af de mest kompetente specialister på området, og du kan forvente at tilegne dig den nyeste viden om brugbare værktøjer, som du direkte kan anvende i praksis på din arbejdsplads. 

Vi planlægger hele tiden nye kurser, så hold dig opdateret om vores kursusudbud nedenfor. Læs mere om de enkelte kurser, og tilmeld dig online via kursusbeskrivelserne nedenfor.

Workshops med udgangspunkt i din forretning

Vi tilbyder skræddersyede workshops til virksomheder på baggrund af jeres behov. Vores workshops består hovedsageligt af praktiske øvelser med udgangspunkt i jeres forretning kombineret med undervisning tilrettelagt af vores marketingspecialister.

Vi tilbyder workshops i en række aspekter inden for digital markedsføring lige fra sociale medier til content marketing og digitale strategier. Derudover kan vi udarbejde workshops med introduktion til Googles palette af værktøjer herunder: 

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Search Console
  • Google Tag Manager
  • Google MyBusiness

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores workshops, og hvordan vi kan skræddersy en workshop med udgangspunkt i jeres behov, udfordringer og ønsker. 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe