fbpx

DIGITAL MARKETING

DIGITAL MARKETING BIDRAGER TIL EN STÆRK POSITION I MARKEDET
+45 22 39 22 51

Digital marketing 

Digital marketing er i konstant bevægelse, og det har ændret sig meget med tiden. I dag kan vi i højere grad spore forbrugeradfærden gennem forskellige intelligente programmer og værktøjer, hvilket gør digital marketing mere målrettet, og virksomhederne får mere ud af annoncekronerne.

Den optimale digitale marketingindsats varierer fra virksomhed og branche. Derfor kigger vores konsulenter på den enkelte virksomheds behov og udarbejder derfra den mest effektive digitale marketingstrategi, som hjælper virksomheden med at positionere sig i markedet.

 

Digitale ydelser

Vores digitale strategi- og marketingkonsulenter er specialiseret i at markedsføre virksomheder gennem digital annoncering på Google, SEO, sociale medier, e-mail marketing, content marketing og optimering af hjemmeside.

Vores strategi- og marketingkonsulenter har en bred vifte af kompetencer og er uddannet i at gennemskue komplekse problemstillinger, samt rådgiver de virksomheder i digital tilstedeværelse. Sammen med kunderne finder vi den bedste løsning og hjælper både med strategi og eksekvering af marketingindsatsen.

> E-mail marketing

E-mail marketing er målrettet, målbar og god til både lead generering og omsætning

l

> SEO

SEO står for søgemaskineoptimering og er med til at øge virksomhedens synlighed og dermed konkurrenceevne i de såkaldte søgemaskiner

> Website & Webshop

Vi sikrer, at du får den bedst mulige webløsning, der passer til dit budget

> Content Marketing

Det er vigtigt med den rigtige indholdsstrategi for at skabe en god relation til kunderne

f

> Google Ads

En annonceplatform, som kan benyttes til at skaffe nye kunder og dermed få virksomheden til at vokse

> Sociale medier

Sociale medier giver virksomheden mulighed for direkte dialog med kunderne og er derfor en uundværlig annonceringskanal

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe