E-MAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING KAN SKABE STOR OMSÆTNING, DU IKKE VIL UNDVÆRE
+45 22 39 22 51Chat med os

Effektiv e-mail marketing

E-mail marketing er en kanal med stor potentiale i forhold til både lead generering og omsætning. E-mail marketing er både målrettet og målbar. Dermed kan udsendelse af de rigtige nyhedsbreve spare din virksomhed for tusindvis af marketingkroner og være kilden til stor omsætning. 

Det rigtige content til e-mail marketing

For at få det optimale ud af dine nyhedsbreve skal du fastsætte din målgruppe samt det, du vil opnå. Det er afgørende, at du har indhold der skaber værdi for brugerne, og fanger deres interesse med relevant indhold. Det handler om at skabe tillid og opbygge en relation til læserne og skabe et behov, før der præsenteres salgsbudskaber. 

E-mail marketing har mange forskellige funktioner. Foruden almindelige nyhedsmails er der eksempelvis også mulighed for at opbygge automatiserede mailflows med alt fra velkomstmail til “tabt kurv”.

Måling og resultater af e-mail marketing

Hos WebPuls har vi stor fokus på måling af resultater. Ved at knytte UTM-koder på e-mail marketing kan vi gennem Google Analytics måle effekten af e-mail marketingkampagner. Herigennem kan vi sammen med vores kunder udvælge KPI’er at måle på i forbindelse med de enkelte kampagne såsom sessioner, konverteringsraten for e-handel samt omsætningen af nyhedsbreve eller enkelte produkter.

 

Partner med HeyLoyalty

Vi er stolte over at præsentere vores partnerskab med HeyLoyalty, der med sit avanceret e-commerce værktøj tager fat i kunders adfærd og historik. På den måde kan vi i fællesskab lave indhold til e-mail marketing, som er rettet direkte mod specifikke målgrupper. HeyLoyalty gør det blandt andet muligt at lave dynamiske e-mails med personificeret indhold, som sendes til rusindvis af modtagere.

 

Mailchimp som e-mail marketing system

Det er en fordel at benytte et mailprogram til udsendelse af nyhedsbreve. Hos WebPuls bruger vi MailChimp til udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve til vores kunders opsatte målgrupper. Mailchimp er et simpelt, visuelt og effektivt e-mail marketing system, som gør det nemt at kreere nyhedsbreve og giver mulighed for at oprette automatisk mailflow.
MailChimp har blandt andet en drag-and-drop editor, hvilket gør det nemt at designe nyhedsbrevet og navigere i systemet. Denne builder gør ligeledes nyhedsbrevene responsiv, så det fremstår flot på både mobil, tablet og computer. MailChimp har også en række rapporter, som kan hjælpe til at optimere nyhedsbrevene såsom klikrate, åbningsrate osv.

 

Hos Webpuls hjælper vi dig med at skabe effektiv e-mail marketing, som skaber værdi og omsætning for din virksomhed