FACEBOOK ANNONCERING

VI ER EKSPERTER I FACEBOOK-ANNONCERING, OG VI KAN HJÆLPE DIG MED AT SKABE SYNLIGE RESULTATER
+45 22 39 22 51Chat med os

Skab vækst med Facebook-annoncering

Det kan være svært at finde hoved og hale i Facebooks mange muligheder for dit brand eller virksomhed. Knækker man koden kan annoncering på Facebook være med til at skabe øget omsætning, udbrede brandkendskab og generere andre værdifulde resultater. Vi er eksperter i Facebook-annoncering, og vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, der skaber de rigtige resultater for netop din virksomhed.   

Hvorfor bruge Facebook-annoncering? 

To milliarder mennesker bruger Facebook hver måned. Hvis din virksomhed ikke allerede er til stede på Facebook, så er det en rigtig god idé at komme i gang. Facebook er nemlig ikke kun et social netværk af forbrugere, men danner også rammen for et mødested mellem forbrugere og brands. Det betyder, at du kan møde din målgruppe i øjenhøjde med relevant markedsføring.

Hos Webpuls hjælper vi virksomheder med at anvende Facebooks effektive annonceringsværktøjer. Vi sikrer, at der bliver skabt resultater med din Facebook-markedsføring, og at dine mål bliver nået.

 

 

 

Facebook gør det nemt at:

1. Finde din målgruppe 

Baseret på demografi, adfærd eller kontaktoplysninger, er det nemt at vælge din målgruppe.

2. Fange deres opmærksomhed

Med iøjnefaldende annonceformater der er fleksible, og som fungerer på alle enheder. 

3. Måle dine resultater

Via visuelle og læsevenlige rapporter kan du nemt se, hvordan dine annoncer har påvirket din virksomhed.

Effektiv Facebook-markedsføring der skaber resultater

Facebooks annonceadministrator er et af de mest organiserede og præcise, der findes. Vi kan segmentere din målgruppe ned til mindste detalje og udvælge en specifik kernemålgruppe ud fra eksempelvis alder, køn, interesser, adfærd, sprog og meget mere.

Det betyder, at facebook annonceindsatsen bliver meget mere præcis og med større sandsynlighed rammer plet og dermed skaber konverteringer. Med andre ord, så slipper du for at skyde med spredehagl og spilde dine annoncekroner.

Facebook-annoncering giver os således mulighed for at nå ud til din virksomheds eksisterende kunder, men derudover også at finde potentielle nye kunder. Ud fra indsigt i dine nuværende kundegruppe kan vi finde personer, der ligner dine eksisterende kunder. Det kan være, de deler interesser og bor i samme by som dine eksisterende kunder. Ud fra data om din målgruppe kan vi således målrette Facebook-annoncer til disse potentielle nye kunder. 

Nå dine mål med annoncer på facebook

En effektiv Facebook-annoncering kræver indgående kendskab til annonceværktøjerne, markedet og dine kunder. Vi hjælper virksomheder med at skabe effektive annoncer baseret på markedsundersøgelser og virksomhedens overordnede mål.

Sammen med dig definerer vi de mål og resultater, der ønskes af annonceindsatsen. Således kan vi udarbejde en effektiv og målrettet annoncestrategi, som understøtter jeres mål. Herudfra planlægger og eksekverer vi annoncestrategien samt tester og optimerer løbende for at sikre, at der genereres de rette resultater og indsigter. 

Hos Webpuls hjælper vi dig med at skabe resultater med din annoncering på Facebook. Kontakt os, hvis du har brug for sparring eller vejledning til din markedsføring på Facebook. 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe