fbpx

DIGITAL STRATEGI

FÅ LAGT EN DIGITAL STRATEGI, SOM SIKRER DE RETTE DIGITALE INDSATSER FOR DIN VIRKSOMHED
+45 22 39 22 51

Er din virksomhed parat til at blive en stjerne i det digitale landskab?

At være online med sin forretning kræver fokus. Danske virksomheder er stadig ikke dygtige nok til at komme ud over

 grænsen, og mange af dem har endnu ikke en digital forretningsstrategi. Virksomheder fra udlandet formår at komme ind på nye markeder. Det ses tydeligt, når vi ser, hvordan forretninger fra udlandet agerer, når de kommer ind på det danske marked.

Spørg jer selv: “Gør vi nok for at fastholde vores markedsposition?” og “Er vi åbne for mulighederne på eksterne markeder?”

Udnytter I de digitale vækstmuligheder?

Udnyt de digitale muligheder og forhold jer til, hvad det betyder for jeres virksomheds forretningsstrategi og virksomhedens vækstpotentiale: Analysér jeres konkurrenters online position, jeres kunders online adfærd og sæt jer så ind i, hvordan I skal indtræde markedet online.

 

En digital strategi er en forretningsstrategi

Digital strategi er ikke for sjov. Det er en forretningsstrategi, og som virksomhed er man nødsaget til at tage digital strategiudvikling alvorligt. Pænt sagt – hvis du ikke formidler dine services på den rigtige måde og målretter korrekt mod dine kunder online, får du som virksomhed ikke eksponeret dine services eller produkter til kunderne, hvor de er. Nemlig på nettet.

Dine konkurrenter vinder, hvis deres online fokus er væsentlig bedre end dit.

 

Digital strategi kræver en helhedsorienteret tilgang

Vi ser SEO og digital marketing med de rette KPI’er, plus brugernes rejse gennem jeres website, – om det er B2B eller B2C -, som en helhed. Det kaldes websiteoptimering, og koblet sammen med markedsføringskanalerne på internettet giver det bonus med de rette indsatser.

Vores fokus ligger på at sikre, at virksomhederne, vi samarbejder med, træffer de rigtige valg. Det afhænger blandt andet af, hvor klar virksomheden er til at håndtere den investering, de foretager.

Behov for en digital strategikonsulent?

En digital strategikonsulent hos WebPuls arbejder maksimalt med 12 kunder ad gangen for at sikre, at der er fuldt fokus på dig som kunde. For os handler det nemlig altid om at prioritere dig som kunde.

 

> Læs mere om Digital strategikonsulent.

 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe