fbpx

DIGITAL STRATEGIKONSULENT

+45 22 39 22 51Chat med os

Kom op i toppen i onlineuniverset

Digital markedsføring og det at blive synlig på internettet kan det være en rigtig svær og udfordrende opgave. Med en digital strategikonsulent sikrer du viden om mulighederne og hjælp til implementering af online tiltag i forbindelse med at drive forretning online.

 

Digital forretningsudvikling kræver specialister

En digital forretningsstrategi kræver et godt kendskab til markedsføringsmulighederne online. Her kan en digital strategikonsulent være behjælpelig med viden om de værktøjer og de online kanaler, der til rådighed.

Vi har arbejdet med digital strategi og som eksterne konsulenter gennem mange år. Vores erfaringer spænder vidt – lige fra reklamebranchen til at sidde i virksomheder som rådgivende strategikonsulenter. Med fokus på at optimere og varetage den online tilstedeværelse og synlighed gennem både annoncering og organisk trafik.

 

WebPuls er specialiseret i digital forretningsudvikling og marketing

At arbejde seriøst som digital strategikonsulent kræver en bred viden om værktøjerne, som kan benyttes til at komme til at ligge i toppen inden for netop din branche i onlineuniverset. Det kan være SEO, også kaldt søgemaskineoptimering, eller betalte kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Adwords, Google Shopping og prisportaler som Pricerunner og andre lignende steder.

Rådgivning og eksekvering

Med mange års erfaring med bl.a. marketing, programmering, design, implementering, projektledelse og workshops gør, at vi i dag rådgiver en del virksomheder i, hvordan de kan opnå succes på internettet.

Det er både business-to-business (BTB) – og business-to-consumer (BTC) -virksomheder. Strategien er forskellig for de to typer af virksomheder. BTC-virksomheder rammer slutkunderne, og BTB-virksomheder rammer andre virksomheder med et behov for varer eller en service.

Vi har et stort netværk og kan derfor udvælge de korrekte samarbejdspartnere og sikre, at jeres virksomhed får, hvad I betaler for. Vi sikrer, at alle online aktiviteter gavner jeres forretningsmæssige mål.

Vil I vide mere? Så kontakt os med det samme og få aftalte et uforpligtende møde.