fbpx

E-MAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING KAN SKABE STOR OMSÆTNING, HVIS DET GØRES KORREKT
+45 22 39 22 51

Effektiv e-mail marketing, der skaber salg

E-mail marketing er et værktøj med stort potentiale i forhold til både at engagere målgruppen og øge konverteringsraten. Du kan målrette og personalisere dit indhold samt måle på dine resultater. Dermed kan gennemarbejdet indhold spare din virksomhed for tusindvis af marketingkroner og være kilden til stor omsætning. 

Det rigtige content genererer konverteringer

For at få det optimale ud af dine nyhedsbreve skal du kortlægge din målgruppe og dit mål med indsatsen. Det er afgørende, at du har indhold, der skaber værdi for brugerne. Det kan du gøre ved at udforme indhold, der berører emner, der er relevante for målgruppen og derudover gennem personliggørelse af dit indhold og din kommunikation. Det handler om at skabe tillid, opbygge en relation til modtager og derigennem skabe et behov, før der præsenteres salgsbudskaber. 

Der findes et hav af funktioner, når det kommer til e-mail marketing. Foruden almindelige nyhedsmails er der eksempelvis også mulighed for at opbygge automatiserede mailflows, der sender relevant indhold til hvert step i kundens købsrejse. Det kan, eksempelvis, være alt fra velkomst mail til “Du har glemt noget i din kurv”-mails. På den måde får kunden mail, der er målrettet det stadie, kunden befinder sig på, og kan således adressere det problem, kunden står overfor. 

Måling og resultater af e-mail marketing

Hos WebPuls har vi stor fokus på måling af resultater. Ved at benytte UTM-koder kan vi måle effekten af e-mail marketingkampagner i Google Analytics. Det gør det nemt for os at udvælge og opsætte relevante KPI’er, der skal måles på, i forbindelse med den enkelte kampagne. I samråd med kunden, afgør vi, om der skal måles på sessioner, konverteringsrate for e-handel, omsætningen af nyhedsbreve eller enkelte produkter m.v. 

 

Partner med HeyLoyalty

Vi er stolte over at præsentere vores partnerskab med HeyLoyalty, der med sit avanceret e-commerce værktøj tager fat i kunders adfærd og historik. På den måde kan vi i fællesskab lave indhold til e-mail marketing, som er rettet direkte mod specifikke målgrupper. HeyLoyalty gør det blandt andet muligt at lave dynamiske e-mails med personificeret indhold, som sendes til rusindvis af modtagere.

 

Mailchimp som e-mail marketingsystem

Det er en fordel at benytte et mailprogram til udsendelse af nyhedsbreve. Hos WebPuls bruger vi MailChimp til udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve til vores kunders opsatte målgrupper. Mailchimp er et simpelt, visuelt og effektivt e-mail marketing system, som gør det nemt at kreere nyhedsbreve og giver mulighed for at oprette automatisk mailflow.

MailChimp har blandt andet en “drag-and-drop” editor, som gør det nemt at designe nyhedsbreve og navigere i systemet. Dette værktøj sørger også for at indholdet er responsivt, så det tilpasser sig den enhed, modtageren anvender, uanset om det er på mobil, tablet eller computer. MailChimp har også en række rapporter, som kan hjælpe til at optimere nyhedsbrevene såsom klikrate, åbningsrate osv.

Hos WebPuls hjælper vi dig med at udarbejde effektiv e-mail marketing, som skaber værdi for dine kunder og omsætning for din virksomhed. 

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe