fbpx

INSTAGRAM ANNONCERING

SKAB UNIKKE RELATIONER TIL DIN MÅLGRUPPE MED VISUELLE BUDSKABER VIA INSTAGRAM ANNONCERING
+45 22 39 22 51Chat med os

Eksponering og salg gennem Instagram-annoncering

Instagram er et voksende socialt medie både for forbrugere og for virksomheder, der ønsker at opbygge en stærk og vedvarende relation til deres kunder. I 2017 brugte 29 procent af danskerne Instagram, og 47 procent af brugerne anvender mediet hver dag.

Uanset, hvad din virksomhed beskæftiger sig med, er dine kunder online, og de interagerer med venner, familie og brands i jagten på informationer, anbefalinger og underholdning. Er din virksomhed ikke tilstede til at tage del i samtalen, vil din konkurrent måske være det. Hos WebPuls hjælper vi dig med at skabe resultater med din Instagram-annoncering.

Faldgruber for markedsføring på Instagram 

Mange virksomheder og marketingfolk begår ofte den fejl, at de overfører deres traditionelle marketingaktiviteter til Instagram uden at tage højde for mediets format. De anvender Instagram som salgskanal til at udsende reklameindhold, der bygger på den klassiske push-marketingtankegang.

Sådan en tilgang vil ofte resultere i manglende resultater og manglende engagement fra målgruppen.

I dag bygger marketingaktiviteterne på sociale medier i stedet på tillid, involvering og community. Derfor er det vigtigt, at du har dine kunder i fokus, når du bruger Instagram som marketingmedium, så dit indhold er relevant for dem. Det betyder, at frem for at tænke i salg, skal din virksomhed fokusere på at opbygge et community om dit brand.

Du kan læse mere om, hvordan du skaber et forhold til brugere, således at de konverteres til loyale kunder for din virksomhed her.

Instagram gør det nemt at:

 

1. Udvide kendskabet 

Skab øget kendskab om dit brand med Instagram. Nå ud til et større publikum, og opbyg en engageret og trofast følgerskare.

2. Øge trafikken til dit website


 Få potentielle kunder til at klikke ind på dit website med Instagram for at se dine videoer og produkter.

3. Få flere konverteringer


 Øg dit salg og antallet af besøgende på din hjemmeside med Instagram. 

WebPuls hjælper dig godt i gang med salg og annoncering på Instagram

Det er essentielt for dit brand, at du har en strategi for din indsats på Instagram. Vi er specialiseret i strategi, eksekvering og måling af resultater på Instagram, og vi hjælper dig med at skabe resultater med den rette løsning for dit brand.

Instagram-annoncering kan være et rigtig godt værktøj til eksponering og salg, hvis det anvendes rigtigt. Instagram kan, eksempelvis, hjælpe dig til at nå ud til flere personer i din målgruppe, udvide kendskabet til dit brand eller produkt, opbygge en trofast og engageret følgerskare og måske endda opnå brand ambassadører, der fungerer som fortaler for dit brand. 

Sammen med dig udarbejder vi en strategi for jeres markedsføring på Instagram, der tager udgangspunkt i virksomhedens overordnede mål. Med de advancerede annonceværktøjer, kan vi derudfra udarbejde målrettede og effektive annoncer til din målgruppe. Vi holder hele tiden øje med, hvordan annoncerne performer og optimerer løbende. Således sikrer vi, at annonceindsatsen genererer de ønskede resultater. 

 

Vi hjælper dig med at skabe resultater med Instagram-annoncering

Hos Webpuls hjælper vi dig og din virksomhed med at komme i gang med at bruge Instagram til annoncering og får skabt resultater, der kan ses. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil vide mere.

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe