fbpx

SEO optimering

Ranger højere på Google og bliv set før dine konkurrenter. Læs om søgemaskineoptimering nedenfor.
+45 22 39 22 51Chat med os

Hvad er SEO optimering også kaldet søgemaskineoptimering

SEO er en forkortelse for det engelske begreb Search Engine Optimization (på dansk: søgemaskineoptimering). SEO, eller søgemaskineoptimering, omfatter en række digitale tiltag, der forbedrer din hjemmesides placering på søgemaskiner som Google. God SEO optimering øger din virksomheds online synlighed og dermed også din konkurrenceevne

Hvorfor investere i SEO optimering? 

SEO optimering er et must for alle virksomheder, der vil skabe vækst online. Flere undersøgelser viser, at de, der ligger højest placeret på Google, får den største bid af kagen. Faktisk går minimum 75 % af alle clicks til de, der ligger på første side af en Google-søgning. Ligger du nr. 1 på et søgeord, får du ca. 33 % af trafikken. Hvis det søgeord eksempelvis får 1000 søgninger om ugen, kan du altså forvente ca. 333 clicks til dit website om ugen.

Med andre ord er SEO optimering altså ekstremt vigtigt i forhold til din online synlighed, så kunderne ser dine varer/services og din virksomhed, før de ser dine konkurrenter.

Teknisk SEO

Søgemaskineoptimering er et omfattende felt. Mange tror, at det kun handler om at skrive en tekst af en vis længde med et bestemt antal gentagelser af dit valgte søgeord. Det er også en del af SEO, men der er mange andre tekniske parametre, der spiller ind i, hvor højt Googles algoritme placerer dit site. Det er vigtigt at disse parametre ikke overses, når du arbejder med SEO optimering.

Responsivitet, hastighed, korrekt opmærkning af indhold og kvaliteten af din kode. Disse parametre kræver teknisk kunnen at få opsat korrekt, men de er ekstremt vigtige, når Googles algoritme indekserer dit site.

Der er dog også andre fordele ved at få optimeret disse parametre. Eksempelvis vil 57 % af alle brugere ifølge Google forlade dit site, hvis de skal vente mere end 3 sekunder for at siden loader – og 80 % vender ikke tilbage! Ligeledes siger 52 %, at de er mindre villige til at re-engage med et brand, hvis de har haft en dårlig oplevelse på mobilen med brandet (kilde: Google).

Optimering af disse parametre hjælper altså ikke kun på din placering på Google, men de sikrer også, at dine kunder har en god oplevelse på dit site.

SEO tekstforfatning

SEO tekstforfatning har også stor betydning for, hvordan dit site indekseres af Google. Når du skriver teksten til en side, er der mange fokuspunkter, der kan være med til at øge din placering på Google. Et par af de mest kendte eksempler er: Interne links, keyword-optimering, antal ord, originalitet m.m.

Vi tilbyder professionel og opdateret rådgivning til din tekstforfatning, og vi producerer også gerne  teksten for dig, så den er helt skarp i forhold til SEO optimering.

SEO analyse

Googles algoritme opdateres hele tiden, så det er vigtigt at holde sig up to date med, hvad algoritmen vægter højt. Vores SEO-eksperter er hele tiden på udkig efter ny info omkring dette, så de er altid up to date med, hvordan SEO skal udføres.

Vores SEO-eksperter sidder klar til at lave en SEO analyse af dit site.

 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe

Modtag de seneste tendenser inden for online forretning!

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og opdateringer inden for digital marketing og online forretning.

Samtykke

Du er nu tilmeldt, tak for det ;-)