fbpx

SOCIALE MEDIER

VI ER EKSPERTER I ONLINE ANNONCERING, OG VI KENDER FORMLEN TIL SUCCES PÅ SOCIALE MEDIER
+45 22 39 22 51

Oplev effektiv annoncering på de sociale medier

Det er i dag svært at tiltrække og fastholde kunder, uden at være til stede på sociale medier. Sociale medier er kilden til information for mange og er derfor en uundværlig annonceringskanal.

WebPuls hjælper ambitiøse virksomheder med at generere værdifulde resultater via annoncering på sociale medier. Vi kan forbinde dine produkter eller tjenester med dine kunder og samarbejde med dig om at anvende den mest omkostningseffektive og målrettede form for annoncering, der er tilgængelig i dag – nemlig annoncering på sociale medier.

Disse sociale medier er vi specialiseret i

Facebook

Nå ud til kunder, og øg kendskab, salg og loyalitet med annoncering på Facebook.

LinkedIn

Tag kontakt til fremtidige professionelle kunder med annnoncering på LinkedIn.

Instagram

Skab relationer til din målgruppe gennem visuelt indhold med annoncering på Instagram.

Kom i gang med at nå mål 

Annoncering på sociale medier giver dig mulighed for at nå dine mål. Det gælder, uanset om du vil udvide kendskabet til din forretning, styrke kunderelationer, generere leads, øge dit salg eller få dine kunder til at komme igen.

Ved hjælp af annonceringsværktøjerne, som tilbydes via blandt andet sociale medier og Google Analytics, kan du ramme meget specifikke målgrupper, fange deres opmærksomhed og måle resultaterne af dine annoncer. På den måde bliver din annoncering meget målrettet og resultaterne heraf meget transparente, idet data om målgruppernes respons på annoncerne bliver anskueliggjort. På den måde vil du kunne nå dine mål.

Effektiv annoncering kræver ekspertviden

Hvis annoncering på sociale medier skal give gevinst, så kræver det en målrettet og proaktiv indsat fra eksperter. Vi hjælper virksomheder med lave annoncer, som sigter skarpt efter at ramme deres forretningsmål. Det gør vi ved at skabe den rette annonceringsstrategi, der understøtter jeres overordnede mål. Vi sikrer, at strategien bliver klar, omsat til handling, og at handlingen fører til værdifulde resultater.

Det gør vi

1. Analyser

Vi analyserer din virksomheds strategiske situation, således vi efterfølgende, sammen med dig, kan sætte virksomhedens mål.

2. Udvikler

Vi udvikler et framework for de annoncering-taktikker, som skal understøtte virksomhedens mål.

3. Implementer

Vi planlægger, producerer og opretter målrettede annoncer på jeres sociale medier.

4. Optimer

Vi tester og optimerer på annoncernes budpriser, placeringer og indhold, således du får mest for dine penge.

Vi sørger også for, at du får det helt rigtige budskab ud

 

Annoncens budskab bliver først værdsat af dine kunder, hvis det taler deres sprog. Derfor spiller content marketing også en central rolle på sociale medier.

 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe