fbpx

WEBSITES OG WEBSHOPS

FÅ KVALIFICERET DIN WEBLØSNING OG UNDGÅ, AT VIRKSOMHEDENS WEB-KRONER GÅR TIL SPILDE
+45 22 39 22 51

Leverer de virkelig det, de siger?

Kvalificering af e-commerce og hjemmesideløsninger

Når der skal vælges leverandør – om det er til en ny hjemmeside eller e-commerceplatform, er det vigtigt at vælge rigtigt fra starten.

Et hav af udviklingshuse og marketingbureauer

WebPuls kender mange af de danske virksomheder, der leverer udvikling af hjemmesider og webshops, og valget skal falde på den rette leverandør fra starten. Der skal også sikres, at platformen understøtter virksomhedens fremtidige planer og integrationer med andre systemer.

Hjemmesider og e-handelsplatforme findes der et utal af. Hvordan er backenden, hvem skal benytte backenden, og er personerne, der skal benytte løsningen til dagligt bekendt med CMS systemer?

Der er mange ting at forholde sig til. Vi har den brede viden og erfaring som der skal til for at rådgive jer, således I træffer de rigtige beslutninger fra start.

 

Priser på webløsninger og commerce platforme

Priserne kan variere fra 5.000,- og opefter, alt baseret på løsningens funktionalitet og aftaleramme. Webløsningen skal eventuelt kunne snakke sammen med CRM-systemer eller andre unikke funktioner. 

Faldgrupperne kan være store

Leverandørerne har typisk fokus på deres egen omsætning og hvilke funktioner, der er i de systemer, de selv tilbyder.

Over for dem står kundens indkøber, som ofte har minimale forudsætninger for at forstå, hvad de bliver tilbudt og hvad der reelt bliver leveret af leverandøren. 

I vores tid som konsulenter har vi set ting lovet på papir og møder, som aldrig bliver nedfældet i kontrakten og leveret som aftalt, et stort punkt er bindninger som kan være urimelig lange og svære at komme ud af som kunde, hvilket kan have store økonomiske konsekvenser for den involverede virksomhed.

 

En hjemmeside eller webshop kan købes for billigt

Hvad tror du selv, du kan få for 10.000,-? Reklamebureauer og mindre udviklingshuse tilbyder hjemmesider på abonnement, et engangsbeløb plus et månedligt beløb for at håndtere din hjemmeside.

Det kan sagtens være den rigtige løsning for nogle virksomheder, men hvis løsningen ikke understøtter jeres behov, eller kravene til best practice for at kunne blive fundet online ikke er eksisterende, kan investeringen være dyr.

Her kan det typisk være godt at have en rådgiver eller konsulent med, der kan sikre, at alle krav er defineret i en kravspecifikation, her kommer WebPuls ind i billedet.

Har I behov for rådgivning om valg af leverandør eller systemløsning?

Lad os starte med en kop kaffe og et uforpligtende møde, giv os et kald.

 

Det koster ikke noget at drikke en kop kaffe